Не се веќе од пред некој ден, од Виолета е се поскапено и влажните што беа 159 ден 3 во паковање сега се 189.
Поскапени се мила од Виолета сите производи и пелени и влажните па дури и течниот детергент бебешкиот. Јас сите производи ги користев од Виолета ама веќе претеризам напраја за краток период 230 ден поскапи ххл паковањето
Во зегин има попуст на Виолета помалото пакување и испаѓа поевтино од XXL Конкретно бр.4 60 пелени со влажни се 529ден. Исто бр.4, 104 пелени се 1030ден. Подобро 2 мали пакувања
А Памперс каде е најефтин? Јас од Тинекс гледам дека е поефтин од Рамстор, зборам за 2ката, за 3ка се спремам па да знам каде е поефтин ако може да каже некоја мама
И Памперс 2ка е на попуст во зегин, 46 пелени 431ден. Едит: ова е Памперс Премиум. А 3ка Премиум се 120 пелени 1199ден. Памперс актив 104 пелени 929ден.
Е тоа не е попуст мила тогаш туку грабеж! Истите во Тинекс ги купувам за 355 денари, а во Рамстор се 377 денари, ова Зегинов и со попуст е прескапо
е стварно нема смисла. Јас си се навикнав зегин ми е блиску и си следам цени. Не сум ни знаела кои се цените во Тинекс ццц. Не ги користам овие, моментално сме со Пуфис, ама сигурно има разлика и во другите цени
Епа ајде ќе споредуваме тука, следен пат да видам тие колку се, кажи која бројка, а ти прашај памперс 3ка колку се во зегин
За памперс премиум оваа цена? И јас мислев во зегин најевтини им се со попустот. Ќе проверам деновиве и јас
Јас зегин ги следам онлајн па одам да купувам. Тинекс ги немаат сите артикли онлајн, тоа што имало кога проверувам обично било поскапо од зегин. Сега гледам гаќичките им се на акција
има ли некоја мама да сликне памперс актив 3ка и памперс премиум 3ка дали има разлика во големина да видам за споредба?