Во маркетов кај мене се сега 899 а зегин видов 999 и сепак не купив. Земав некои тани австриски, погоре ги имам прикачено. Не се лоши за преку ден, ноќе ставам виолета што имам останато
Може ли некој да ми направи споредба на Бејби Лав 4ка со Памперс Актив Бејби 3ка? Гледам Памперс 3ка се од 6 до 10кг, голем калап ли се? До сега сме на Бејби Лав ама Памперс сакам да пробам, гледам поевтини дека се.
Обратно,сакам од актив 2ка да прејдам на 3ка, па сакав премиум да биде, значи 3ка многу поголеми ќе бидат? Имаш ли да ги сликнеш?
Немам моментално сме на 4 ка а и таа веќе ни е мала а 7ипол кг сме Иначе споредба правев со премиум 3 ка и актив бејби 4 ка скроз иста ни беше.. Па ваљда и за помалите ќе биде исто.. Ама сепак поарно земи си 3 ка па и да е поголема за месец дена пак ќе ја искористиш
Еве ја вака можам да ти сликнам па да премериш некако не знам Премиум се двете 3ка и 4ка. Сега сме на 3ка, земав 4ка да видам колкави се. Нема мн. разлика, може ќе бидат малце поголеми, ама цело 3ка нема да потрошам ако купам. Инаку 7,2кг е сега, а 4ката е од 9кг.
Го зема? Колкаво е големо, како тие на фејс што ги продаваат? И јас денес купив 4 пакета виолета. Ама 5ка . Пошто памперс ( 3ка и 4ка) имам на залиха сигурно за следните 5 месеци. Живо ме занима кога одприлика ќе се користат 5ката? За пусто слонче цел регал си го зафатив со залиха пелени и влажни марамчиња А слончето тек у понеделник ќе стигне.
Да такво е. Мекано е. Во аптека ни рекоа демек 1 метар е. Ама не е толку. Може ако му ја измериш и сурлата . Ние сме 4ка. Ги почнавме некаде после 6 кг кога имаше. И уште тераме пошто сакаме манекена да бидеме.
Не знам колку пелени трошиш, јас дневно во просек по 10, дури и 12. Како ке расте се намалува просекот. 5ка се користи долго време, и 6ка до одвикнување. Крупни бебиња можеби ке им треба поголем модел ама поголеми бројки најдолго се користат.
@Bubce38 Еве слончето колку е големо. Ние бр 5 почнавме да користеме некаде од 18месеци. П.с. Лани некаде Мај/Јуни имаа гума лебед со чадорче над главчето.Ќерка цел одмор во вода го помина во него,просто уживаше,а најбитно целосно беше заштитена од сонцето.Ако го имаат и оваа година вреди да си го земеш и него.
Првото го перев во машина и го расипав се наптави топки внатрешноста со што е полнето,а сега ова го перам рачно но кога има убаво сонце за бргу да се исуши да не замириса.