Или со мокра крпа да си го поминам,...знам дека ќе го расипам, а баш е мекано. Твоето на сликата многу напернато исправено. Моето е скифлено како мене
Јас го земав лани, исто беше вака со пелени. Го перам во машина, на кратка програма 30степени околу 30мин. Ништо не му е, како ново си е.
Виолета xxl пред некој ден од Зегин ги зедов 1.030 денари,а кога почнав xxl пакување да земам им беа 799ден,премногу ги поскапеа
Ај со господ напред ќе го пуштам. И со центрифуга така? Меканите што беа зајче, слонче...од виолета со грепките ги перам и супер се. Ама некако се цврсто полнети. А слончето е по мекано.
И слипи ги поскапеле цццц 780 мислам беа пред некој ден гледав баш ко се мислев да сменам од Виолета на Слипи и денес гледам и Слипи натурал 899 ден бр.4. Ништо остануваме на Виолета и така ни се погодени во се хехе освен во цената сега со поскапвањето од 200 ден.
Zdravo majki. Dali pampers premium i daipers se ista golemina primer 3ka? I kade se najeftini daipers
Jas voopshto ne sum zadovolni od Sleepy ni od peleni, ni od gakickite, mnogu propushtaat, mirisaat cudno I podebeli se vo sporedba so drugi peleni.Voopsto ne vredi da se kupat po taa cena.
Да ве прашам доколку некоја членка знае дали се продаваат пелени но внатре секоја пелена да е посебно спакована?
Nas ne ni se slucilo dosega da propustat gakickite ama gi koristeme samo na vecer denta veke ne koristeme peleni
Deneska prv pat vo Zegin vidov peleni Haggies for boys and Haggies for girls. Na sin mi mnogu cesto mu propustaat pelenite, bez razlika dali se Pampers, Babylove ili Sleepy, sto ne e sluchaj so kerka mi, kaj nea nikogas ne mi protekuvaa. Aptekarkata mi rece deka za mashkite pelenite bile povisoki. Dali nekoja majka gi ima koristeno ovie peleni,da spodelite iskustva.
Ако му го местиш курето нагоре ке пропуштаат, мочката оди нагоре а не надолу во пелената. Мене никогаш не ми пропуштиле пелени освен ако не се прееееееполни.