Виолетата како одат со бројчињата? Ја одамна користев 4 и 4+, сега веќе сме на 5ка од други фирми. Моментално имам цел пакет Памперс Актив, половина Дајперс и половина Лалин (овие мали излегоа) , па не знам од Виолетата дали 5ка да земам. 5+ имаат ли?
https://zegin.com.mk/mk/disney-mickey-duo-set-od-plastichno-shishe-i-kutija-za-khrana Според сликата изгледа како ова
Na pocetokot mu go mestev nagore kureto I pochesto mi protekuvaa I Pampers premium care.Sega veke ne mu go mestam, ama pak mi propustaat, a go preslekvam na maksinum 3 sati.
Ја имам толку многу работи за кога ќе е поголем, шо секој месец ги распакувам и проверувам дали има нешто шо ќе му е за тој период. И сѐ така. Да, ни една пелена до сега не пропушти.
Кој број користите сега? Ако е 4ка може да сликаш да ја видам колкава е, или да ми направиш споредба со кои пелени е слична бидејќи мене сега само памперс и кан бебе ми одговара пошо се помалечки калапи од другите пелени
Лево е 5ка од Лалин, десно е исто 5ка од Памперс Актив. Мислам дека е исто толку мал калапот колку Кан Бебе. Вака не изгледа како да има мн голема разлика, ама во половината лепенките се доста помалечки од Актив.
Фала ти мила, значи дефинитивно се во ранг на Памперс и Кан бебе што нас ни одговараст пошо се помал калап за разлика од другите
Хаха и јас ја купив од Лотус, денес ми пристигна заедно со игралката на под со пијано, само бебе уште се плаши од играчки и не му е убаво кога му мафтаме со било што пред него, ги тресе рачињата од страв, се надевам понатаму ќе се опушти незнам зашто се плаши, го ставивме на игралната ама не реагираше убаво, беше здрвен и збунет и кенкаше па го тргнав