користаме виолета пелени 4ка и задоволна сум, но и тие ги направиле 650 - 700 ден за 50 парчиња, видов пуфис се на акција во зегин 690 -88 пелени, како сте задоволни и дали да земам пак 4ка, мислам дека бројчињата кај сите пелени се скоро исти
Јас ги користев долго време и сум задоволна, има пропуштено само ептен ако е преполна пелената. Ги сменив зошто не можам веќе да му наместам пелена на дечково, па почнав да испробувам гаќички
Jas gi menav violeta od koga gi piskapija zemam sleepy i sum prezadovolna Najdobri do sega i naeftini
Majki kako ste zadovolni od violeta peleni za preku nok koristime baby love no pocnaa preku vecer da propustaat, pelenata e prepolna no i toj e mokar.Probav i so gakicki, no pak propustaat
Презадоволна, по 12+ саати не пропушта. Не ми пропуштила ниеднаш. Задоволна бев и од молфикс но скапи ми се за турска пелена
Koristite Babylove premium ili Babylove Nature? Nas Babylove Nature mnogu cesto ni propustaat, sto ne e sluchaj so Babylove premium od koj sum mnogu zadovolna I nepropustaat.
Јас сум многу задоволна од Виолета засега, бебе е 5 и пол месеци и досега само Виолета сме користеле. Во 5 месеци само три пати ни има пропуштено, првиот пат докторката на здраво мн широко му ги залепе лепенките, а вториот и третиот пат пропушти каки ама бебуш се намаше покакано по 3-4 дена и беше количински мн покакан па која и д абешњ пелена ќе излезеше каката . Виолета во се ми се погодени освен малце со цената сега што ги поскапија
Не е веќе активно ова, јас бев пред 5,6 дена таа ми рече заврши промоцијата сега пак се 999, закаснив еден ден за жал, ако ги пуштиле пак, пишете за кои бројчиња важи па да си купиме поефтино
Хах не ми било пишано тогаш да ги купам а баш сакав и 4ка и 5ка да си купам за понатаму на залиха да си имам, ај молим те ако одиш пиши кои бројчиња се на акција или сликни. Ти благодарам