Ние до сега користевме бејби лове и кога ја видов акцијата се залетав. Еве два дена со нив супер е. Не појави црвенило (на виолета одма црвенило ми јави), не пропуштаат. Се малце покрути од бејби лове и памперс ама ок се. Ноќеска 10+ часа суво газе сабајле. За цената се сосема ок.
Одговараат. Нас бејби лове 4+ ни се боље пошо на 4ката и се отцетуваат ластичињата ама 5ка ни се големи. А од овие 4ка земав и таман и се.
Здраво на сите, да споделам со вас едно искуство.. До сега пробавме Памперс, Виолета, Бекутан, Дајперс.. Пред 3 месеци ми понудија Еви Бејби пелени. Искрено бев скептик, но другарка ми беше толку задоволна па викам ајде да пробаме... Верувајте ми дека пелените Еви Бејби се врв. 3месеци до сега немаат пропуштено, никаква иритација,мекички. Јас си ги начекувам на акција, во Веро, Дм, Кит Го.. Топло ви ги препорачувам...
Јас од пред да излезат новите ако се воопшто нови или само пакувањето е ново, имам пробано не се ништо посебно... Ама не пропуштаа
Купив и јас денес за проба мм беше до дм, викам земи ајде да пробаме иначе користиме бејби лов, ама да видиме како ќе бидат ако се добри зашто да не имаат супер ценс
Zaso babylove ima razlicni sari? Doma iam 5ka so alpaca i rakun valjda,bebe od gradinka se vraka so lavce a isto babylove 5ka e
Можно е да е различна шара ако е limited edition пакувањето. Пред некој месец имав земено 4ка пелени и гаќички со шара различна од вообичаено, едните беа со Winnie Pooh, другите со слонче.
Така и ми кажа другарката, дека новите им биле многу по добри од претходните... Најбитно е да нема иритација и палавковците да спијат со сува пелена
Тоа секако дека секоја кожа сие различна. Еве има бебенца тука од сите пелени се имаат исфрлено. Памперс,Виолета, Кан бебе.
Nie od can bebe se isfrlivme i toa ednash gi koristevme samo bidejki snemavme i moravme takvi da kupime. Koristime Daipers i sme zadovolni.
Срциња се, секое различно реагира, затоа убаво е да се споделуваат искуства.. Не очекував нешто бум со овие Еви Бејби, ама навистина се изненадив.. Одлична цена и плус суви сме наутро