Најдобри пелени

Discussion in 'Бебе' started by Rossana, May 6, 2010.

1. ddevojce

ddevojce Популарен член

Ете поделени мислења околу пелените. Сепак набрзина влегов некни до Зегин и зедов од Pampers baby dry 116 пелени (пакет) 1240 ден. Ако ги искористиме тие додека сме во МК, нареден пат ќе пробам Кан Бебе.

2. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Јас сум презадоволна од кан бебе, од самиот почетокот ги користиме и ни еднаш ни немаат пропуштено.

girl-miri likes this.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Ние почнавме со памперс new baby dry па ке видиме како ке не служат

4. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Бекутанот само напред собираатт мочка а потоа протекува од страна кај лепенката затоа сега сме на памперс и на пуфис.

5. nene88

nene88 Популарен член

Мајки, сакам да му ги сменам прлените на синко. Користам Пампер актив бејби, ама некако почнаа да пропуштаат. Ако е само мочкан не ми пропуштаат, ама ако е какан обавезно го пресовлекувам. Се мислам помеѓу Кан бебе и Пуфис. Кои ми ги препорачувате?

6. Melinara

Melinara Популарен член

Јас користам Пуфис да не речам од сам старт, ептен сум задоволна, памперс ми пропуштаа и мене. Кан бебе немам пробано.

7. korisnichka

korisnichka Популарен член

Јас сум користела кан бебе, пред осум-девет години, и супер задоволна, ем беа поефтини од памперс, ем немаше никаква реакција на кожата на бебето, ама ти кажувам одамна е тоа, немаше тогаш пуфис :) бтв, ного смешно име :)))))))))))))))

8. An-na

An-na Форумски идол

Јас си користам Пуфис и ептен сум задоволна. Користев претходно Памперс премиум и не сум задоволна воопшто од нив. Пропуштаа кога ќе се искакаше цуцкава моја, а демек најдобри се :^)

9. Sunshine3

Sunshine3 Истакнат член

И јас уште еднаш да ги пофалам Пуфис, скоро сме 2 месеца, никогаш не ни пропуштиле :inlove:

10. victoria

victoria Форумски идол

презадоволна сум од памперс актив бејби..никогаш не ми пропиштиле,а веќе сме до бр.4 :)
    дополнително,пријтно ме изненади цената во Зегин при последното купување..и гратис влажни марамчиња исто памперс две пакетчиња

11. zuto

zuto Форумски идол

Ние користиме Кан Бебе преку ден, а за навечер Памперс. Канбебе нема шанси да ни издржи цела ноќ (собира само напред), а преку ден секако почесто го пресоблекувам и не е толку долго во иста пелена. Вака ми доаѓа поевтино и поисплатливо.

12. jesicaalba

jesicaalba Истакнат член

Jas koristam violeta i sum prezadovolna. Imam koristeno i pampers, kanbebe i bekutan, no na sinko moj mu prepustaat. Osobeno bekutan, najloso iskustvo.

13. katalina

katalina Популарен член

Nie koristime can bebe i navistina sobiraat samo od napred. Izgleda kako da e prepoln pampersot,a ne e! Navecer ne ni se ima sluceno da ni propustat,a go nosime i do 12 casa nekogas.

14. slimy

slimy Популарен член

ние од почетокот само памперс сме користиле а денедка сицкупив пуфис па ќе видиме а инаку се плашам д. не се нафрли после зашто досега не сум употребил ништо друго освен памперсот.почна да попушта многу памперсот актив бејби затоа решив да пробаме со други.

15. katalina

katalina Популарен член

I nie gi koristime can bebe i navistina sobiraat samo od napred.Izgleda kako da e prepolna pelenata,a ne e! Zatoa pak navecer izdrzuva duri i do 12 casa(ne pieme mn.tecnosti)

16. katalina

katalina Популарен член

Se izvinuvam za lat. I za dupliot odgovor-se zbrka nesto mobilniov:/

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Ајде и тука да прашам,памперс пелените едно паковање мислам на пакет колку пелени има внатре и која е цената?билое кое од памперс во мак 3/4??.

18. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

вчера зедов 4 во кутија најголемото паковање од 99 пелени беше 1199 денари плус две паковања влажни марамици од по 64 марамчиња на памперс кои одат гратис со памперсите
    зборувам купени од зегин каде се и најефтини
    е сега тројката се исто пари само што во кутијата има 112 памперси,во 5 има 82памперси и во 6 има 76 мислам а цената е иста

girl-miri likes this.
  19. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Can bebe od prviot den koristime i sme prezadovolni dosega ne sme prokisnale ;)

20. ddevojce

ddevojce Популарен член

Jas vo sredata kupiv Kan bebe 3ka, od 4 do 9 kg i voopsto ne mi se dopadna toa sto go vidov vnatre. :tmi: mnogu mali i tesni. Vo sporedba so pampersot 3ka tie se nula. Mnogu plitki se, mali i tesni. Samo gazenceto i e obleceno i pod papceto i doaga. Polovinite i stomaceto ne se pokrieni so pelenata. Cesto go menuvam. Aptekarkata rece 4ka e od 7-18 kg, pa mi se vide toj golem i zatoa zemav 3ka. A bev prasala za da kupam pampers baby dry 3+ , ama vo Zegin nemaa. Vprocem ne se ni imale. Pa dali ste sretnale nekade niz marketite vo Mk 3+ na pampers. ? ?? Se izv za lat