jas doskoro koristev violeta I super se ama sega oti sum momentalno na edna plata I za spienje posto denski veke sme odviknati od peleni I stavam sleepy gakicki I ok se I oni
Мајки, на која килажа и колку месеци беше вашето бебе кога почнавте да ставате 5ка пелени? Конкретно за виолета ме интересира.
Jas okolu god i pol pocnav so 5 i iako sme 3 i pol god veke i samo na vecer stavame violeta ili sleepy uste sme na 5 no moeto dete e slabo a visoko sega ima 13 i pol kila
Секое бебе различно, не се сите исти. Еве јас на пример 5ка користев на 8-9 месеци, сега 6ка користам, 11 месеци има бебе.
Ние ги користевме бејбилав ама дури вчера стигнав да одам во дм и земав 6ка еви бејби, 30 пелени 339 денари, ми беше страв 5ка да не му се мали Ептен се длабоки за бебо ама преспа синока со нив, супер се Ако имате видено некаде на попуст обавезно пишете хаха И да, последното пакетче од бејбилав имаа некој мирис Овие не мирисаат така дури и да е покакан И пошто преминавме на 5+ од бејбилав, 470 денари за 34 пелени ми беше многу
Памперс е потесен од Бејбилав, не сум стигната до 4ка ама 3ка бејбилав е колку 4+ памперс. Имав 3ка бејбилав, а купив 4+памперс на промоција и баш ги споредив, исти ми беа