Супер се кан бебе, долго ги користев. Само имај во предвид помали се од сите други, еден број поголеми зимај
Памперс на акција во одредени жито маркети ( не пишува во кои ) до 26.04. И пелени С исто се на акција ама во сите маркети
Ја мислам дека 6ка повеќе ќе ти одговарат. Моето е 10кг, користам 5ка од други фирми (Еви бејби, Памперс актив), ама со оглед на тоа што Кан бебе се доста помали мислам дека 6 би требало да му одговараат.
Ние користиме 5ка подолг период, веќе има околу 13кг. Бекутан и виолета се потесни, пуфис 5ка му се ок.
Ние Еви Бејби ги користиме, ми се допаѓаат зашто се повисоки во споредба со другите... 6ка мислам дека ќе ви бидат супер... Другарка ми ги користи за синчето, 15кг има 6ка му се супер.. Виолета се потесни во обем може затоа ви се кнап
Мајки, кои гаќички ги имате користено и како сте задоволни? Лесни ли се за облакање за бебе што многу мрда? Пелените не ми се практични, цела борба е додека да му ги облечам.
Мајки ај едно прашање, дали памперси на виолета се сегде иста цена, дали има некоја акција сега негде ( конкретно за 1 за новороденчиња).
Користев слипи и Памперс, сега имам земено пуфис ама уште не ми се пробани. Од другиве две сум задоволна, подобри се од пелените, само мислам треба едно бројче поголемо. За облекување полесно е ако бебето стои. Го застанувам на спална, си се држи за мене и му ги облакам. Е сега зезнато е за мачкање павловичева, па не го мачкам на секое Имав мака еден период за местење пелени, го бркав по спална. Сега некако се потсмири, па пак му ставам пелени. Зависи колку е расположен да бега Едит: слипи био натурал се подобри и поевтини од слипи натурал.