Да бе И јас ова го прочитав И бев во дм, пуфис гаќички 6ка се 38 а 489 денари и не ми се исплаќа 5плус користев бејбилав, сега имам 6ка земено еви бејби и лутам моментално Оти 5плус нема големо пакување туку 34 пелени 469ден и не се исплаќа, памперс актив некако гледав 5ка ама биле помал калап, а 6ка се малку за тие пари и така Бебо е 11 кила 80цм па незнам што да правам
Тука негде сме, ама он носе 5ка пелени. Додуша Слипи пелените 5ка одамна му беа тесни па сменивме на Памперс актив. Ич не се исплаќат. Мали пакетчиња колку за проба само.
Само памперс, немаат утка, плус се од време на време со добри попусти така да се доаѓа до прифатлива цена.
Во рамстор беа претходниов период giant pack 850 денари + 100 поени, значи 750 денари беа, а регулар 999 секаде
Da, vo pravo si. Jas uste kakvi dr ne probav i nikako ne se pogodija ,no zatoa Pampers Premium mi se broj 1 peleni.Sekogas gi nacekuvam vo Dm na popust, cesto gi stavat i se nekade okolu 700den. Pred dva dena mu kupiv i Pufies ajde velam da probam nekoi novi, jok, katastrofa .
И јас реков ај да пробам пуфис, намалени беа во Зегин, ама воопшто не сум задоволна, многу крути се некако. Незнам зошто менувам пелени ,памперс и бејбилов премиум се најдобри.
I jas istoto se prasuvam , zosto menam peleni koga Pampersot mi e pogoden Da gi potrosam ovie Pufies i si ostanuvam za vek i vekova so pampersot hhhaaahhh
Zdravo dali negde vo ohrid ili struga imate videno od pampers night gakjickite? https://images.app.goo.gl/XqEyyUkzckbWt8K3A
Еви Бејби се на акција Кит Го, Супер Кит Го, Тера и Вива Фреш, големите џамбо пакувања 559ден.. Сите бројчиња им се намалени на неделна акција