i И во ДМ се намалени, дали може да ми каже некоја мајка ,големината на Еви Бејби дали е стандардна ?Досега користев памперс актив бејби и бејбилов 4ка, дали и од Еви бејби да земам 4ка? И дали сте задоволни од пелените?
Малку се поголемки Еви од Памперс Актив. Ние користеме 5ка на Памперс, а Еви Бејби 5ката му се малце пошироки и подлабоки (11 кг има). А онака се ок, не пропуштаат, не му се појави реакција.
Кажете ми дали некоја мамичка има искуство со паметниве пеленки што откриваат уринарна инфекција , ми требаат и сакам да ги набавам што поскоро само искуства некои ако воопшто имате да споделите за ефикасност и веродостојност на производов .... https://pinesmart.bg/
Користиме canbebe од раѓање ама беба навечер се врти, се превртува, на страна, на стомак и пелените почнаа да пропуштаат. Кај сите е вака? Кои пелени не би пропуштале од искуство?
Канбебе ми се ужасни за спиење, преку ден му ги ставам ама за спиење кога пробував сабајлето утоп беше цел. Сега за спиење памперс премиум само и држат 12ч, сабајле е секогаш сув.
Pampers, babylove i violeta najdobri ni bea, sega gi probuvame pufies poso bea na akcija i eve vtor paket dobri se i za preku den i preku nokj i cesto se na akcii. Pelenite od kam isto se dobri i mnogu evtini
Nie koristime Pampers active baby 5ka od raganje se do sega, skoro 9 meseci sme Sakam da mu zemam nekoi drugi peleni, od koi ste zadovolni?
За новороденче кои беа најдобри, Памперс премиум? Да не ги има и негде на акција да се снабдам со некое пакување
Ние, не пропуштаат ако не се врти, како и сите. Ако се измести, чаре нема, само почесто да ги менуваш ако немирно спие. Јас сега зимам натурал, убави се, меки, ама го закопчувам во вреќичка и мирно спие.
Да ви кажам од Кипер пеленките Хелло се топ! Ги земав за измеѓу менување пелена например треба да го бањам наскоро па да не трошам памперс за џабе или насабајлечки да му сменам дур спие па после ќе се одмиеме и ставиме памперс и сл. Фиона се ужас исто во Кипер ги има, крути картони и пропуштаат а Хелло се преубави и ефтини околу 130 ден. мислам беа 20 пелени. Земете си за проба нема да згрешите, и не пропуштаат и немаат гел
И ние ги пробавме и не сме задоволни, плус и мирисаат многу лошо... Пишав пред некое време ние откако почнавме со Еви Бејби до сега немаме намера да ги смениме, ги препорачувам на сите, квалитет, не пропуштаат, цена прилагодена, изработка одлична, малку се високи ама уште подобро зашто не се известуваат, и не пуштаат лош мирис откако бебуш ќе заврши работа