Во рамстор сега гледам, ќе се пробуваат и Виолета пелените До сега користевме памперс премиум ама како брунчиња му се појавуваат веројатно многу потат
Кога ќе ги соблечеш да ги замоташ и залепиш, да не летаат каки на сите страни. Ако грешам нека ме поправи некоја.
За тоа се Веќе 2 месеци е на гаќички, по некоја пелена ако случајно успеам да го легнам. Ама веќе и гаќичките не можам да му ги облечам, ќе му тргнам пелени уште сега и ќе го ставам на нокшир
Истоо. Штом ја соблечам полната пелена одма бега, нема шанси да го облечам. Одма ги пробавме овие, ја додека да ги кренам нагоре, он веќе ги изритал. Летоска ќе си шета голо газе по дома, барем нема да се бркаме низ цела куќа.
Менување пелени е скоро невозможна мисија, сакам да пробаме гаќички, полесно е нели? Од кои сте задоволни? И ми треба помош околу бројче Виолета и бејби лав користиме 4+, Еви 4ка
Мајки користиме sleep bio natural ама сега бр.2 му се мали а бр.3 големи. Сакам да земам pampers незнам дали да земам 2 или 3 како се големините во споредба со sleep bio natural? Ви благодарам.
Pampers premium според мене се поголеми, 2ка треба да му се таман. А ако мислеш на pampers active baby, на помали ми изгледаат искрено. Али подобро ти е да земеш 3ка, и да се големи, за брзо ќе порасне и ќе може да ги носе, отколку да земеш 2 и да му се мали.
Ако ти се врти многу и пафта со нозете, ич не е полесно. А пелена, а гаќички, ќе најде начин да избега. Моето бега на секој можен начин кога треба да му облечам нова пелена. До пред некое време помагаше марамиците да му дадам да ги држи или шатката или некое ситно мече, сега ни тоа. Штом соблечам полната пелена одма скока и чур фаќа. Се бркаме низ цела соба додека не ми текне да почнам да го скокоткам, бацувам по мешето и да пеам гласно некои впечатливи стихови од неговите песни (Хеееј пиличии! Највеќе функционира, во секундата легнува мирен и слуша).
И бејвилав ги фалат, јас со памперсот почнав и уште терам, многу често во зегин се на акција или со подарок и до сега најевтини од таму ми доаѓале.
Ве молам инфо како се памперс актив со големина во однос на виолета? Сакам да сменам, на виолета 4ка сме дали и памперс 4ка би биле ок? Фала
Јас зашто имам до мене Зур и Дм, обично од таму ги зимам на акција.. Инаку ги има и во Веро, Кит Го, Вива Фреш, и по мали објекти ми кажуваат исто дека ги имало
Фала.. Сега прочитав и Виола објавија дека ги имало и во месец Мај на 30% попуст. На кој му треба да си знае
Zdravo mamicki, ke mi kazete li kakvi peleni da zemam za vo bolnica i kolku peleni treba? I osven pelenite, maramici Violeta so 99%voda imam i orginal pavloviceva, treba li uste nesto za bebe?
Sestrite zimaat po nekolku paketcheto si e kaj tebe vo soba taka da zemi si celo,sekako ke si go vratish i koristish doma. Krema ne mi pobaraa.Ova e za Gak.