Го зема некој? Да кажи дали е убаво, дали вреди да се прават залихи. Веќе имам залиха за со други награди
По која цена??? Ако е со редовната цена тогаш не се исплаќа да се затвараат парите... Ако пелените се со акција тогаш вреди да се купат 3 пакувања..
Памперс 6ка гаќички со 6ка памперс актив пелени исти ли се на големина ? Имаш и 7ка гаќички Памперс ги пише за 16кг + дека се.
Дојдов да ги пофалам Лупилу пелените од Лидл. Премеки, нежни и не пропуштаат. Башка се многу економични.
Ние користиме бр.4 Виолета,кога беа на акција еви бејби во дм зедов исто бр4,ама калапот е како помал спрема виолета.Потесни се горе каде што се лепат лепенките.
Да не има некоја мајка што би сакала да ми купи вакви пелени од соседните земји? Па да ми ги пушти по карго.
Па не знам дали се скроз исти, ама тука некаде се. Мали му се и тие и тие веќе. Земав Пуфис гаќички па ќе видеме.
Мајки, моето е точно 1 месец и е 3.900. Јас си прочитав на бејби лов 1 дека се до 2-5 кг и тоа буквално го сфатив па не ги ни видов другите пакувања. Од кога почнавте со бејби лов 2 од која кг или возраст? Да земам 2ка или 3ка? Ви благодарам