Да? Не сум видела во City Mall никогаш, а целно гледав. Баш ќе им пишам да ми кажат каде ги има. Фала
Користев Виолета бр.4 од Памперс кој број да го земам, како се во калапот ако имаш и Виолета користено. Поздрав и мн фала за споделеното искуство
Користев на почеток Виолета ама ми пропуштаа, мислам дека се малку поголеми од Памперсот, овие се потесни, мислам 5ка ке ви бидат точни од Памперсот. Моето бебе има 8 кила и сега сме на 4+ Памперс.
Памперс актив бејби користам за малиот моментално 5 ка Првично беа 885 па ги накачија на 960 а сега веке гледам 1050 Дали е ова во секоја аптека или секаде различно да не знае некоја ?
Ние користиме 6ка ама иста цена се, ги купувам од рамстор, последниве 4 пати ги купив еднаш 949, еднаш зедов ѓакички за 950, па пак пелени 949 и сега последно беа 929, плус имаше во рамстор на активот акција се добиваа купони и со 4 купони ми дадоа ваучер од 800 ден…ама акцијава трае до 30.06 мислам
Има некоја да ми пушти слика од Памперс гаќички споррдба 4ка и 5ка? 4ка користиме ама и се оцртава на меше ластичето.
Predlozete dobri peleni so pristapna cena.. Dosega koristevme pampers premium, no so cenite ne se bas ok vo posledno