Хахаха даа Потребна е техника и брзина. А за пелените никако не бива, он се врти како рингишпил, станува, шета, оди, седнува, не може 2 секунди да лежи додека да го закопчам.
Ima od pampers i mali pakovanja, Violeta od coton linijata jas imav zemeno i prekruti bea nemozev da gi namestam na bebe 2700 gr rodeno pa sedov can bebe i bea pomeki i pomal kalap, baby love isto ima broj 1. Od dr ne sum videla
Колку се гаќичките? И дали некоја ја има гумата лебед со виолета? Дали има седечки дел или е круг само? Убава е? Виолета 5ка број од колку кг почнавте да ги користите?
Каде ја има таа гума со Виолета пелени? Пред две недели нарачав три пакети од Веро за да го земам шаторот , а јас се уште не сум ги дотрошила пелените од слончето Сега уште гумата ми фали. Ама дај да ја видам каква е, ако ја има негде на слика
@brm_brm Јас ја имам гумата,има седечки дел не е само круг. Вечерва не сум дома но утре кога ќе си одам можам да ти ја сликам да ја видеш.
Да да, топ ке е. Секако вреди да се земе. Знам твоето е мало па ако ја земаш за него нем да е добра. За поголемо е супер, синко беше толку лани.
Еве го моето , со зелената горе на сликата. Ни таа не ја користевме месецов. Ама за во август ќе ја биде горнава валда . А белава годинава нека ја користи внучко
Како се со цени Бејбилав наспроти Памперс премиум? 1 или 2ка наскоро. Како што сфатив најмеки се така? Моментално премиум 1 за 52 пелени се 547 денари во Зегин.