Леле исто, моето бебе е 6 недели, неколку шпихозни лом ми направи. Сега последно на грбче спиеше и пак на раб беше да пропушти... Жал ми е да ја стегам многу, се сомневам дека грешно ги облекувам... Сакам да ги сменам веќе недотрошени, не знам што е проблемот...
Фала ти, за по дома ги барам дека се бркаме низ цела куќа кога мењаме пелени па ми се полесни гаќички
Zdravo mamichki, Dali nekoj znae, akcijata so shatorceto sto go davaa so Violeta Pelenite ja ima uste vo nekoj market ili apteka?
Мамички сакам од Памперс Премиум 2 да преминам на Бејбилов, дали сте задоволни од квалитетот и дали е голема разликата во цена?
330 mislam deka bea gakickite, 20 ima vo br.5 golemina. Neme drzi za zbor za cenata ama gore dolu tuka negde bea. A pelenite 830 bea.
Последно во жито маркети ги видов. Провери дали трае уште. И веро евентуално, ама мислам дека таму не трае веќе.
Мајки, мојата е 4.6кг досега користивме Виолета 2ка ама и пропуштаат кај грбчето. Предлог за бренд и бројче?
Ако си за поевтина варијанта, пробај од Еви Бејби. Кај нас немат пропуштено. Да не ги лепиш полабаво?
Од утре во тинекс виолета аир драј се 499 мало паковање со влажни Користел ли некој? Какви се? 2ка се 76 пелени 499ден Па и др бројчиња се исплаќаат па се мислам дали да земам
I mene me interesira dali ste zadovolni od Violeta Air Dry pelenite I Dali se ista velicina so Violeta double care pelenite?
3 недели па спие на страна? Сврти ја на грб, иначе мала е мислам затоа тече. Ќе порасне за месец два и нема да тече.
Imav i pogore pisano koristev Violeta doubke care 8 i pol meseci i mn bev zadovolna megutoa segaod novite Violeta Air dry ic ne sum zadovolna, protekyvaat, lepenki se kinat katastrofa