Последно мерење му беше на 1 јуни, тогаш имаше 9,500, сега е сигурно над 10 кила. Колку кг има твоето? Има и 4ка, помали се од 4+ тие.
Епа за 4ка сме тогаш ние. Мојата џебна венера 7500 е. Таман залихите од виолета да потрошам и директ дм. Епа го сакавме сите подароци од виолета де плишани играчки, слон, тенда, гума за пливање
Да ама стварно не сум приметила. Како и да е само еднаш ми има пропуштено пелена таму и тоа по моја грешка. До сега се покажале супер пелените.
До пред некое време користевме памперс актив 6 ама веке и се мали, сега моментално е на чанта ама премногу и пропуштат.. Зедов кан бебе 7ка супер и се во големина ама мене не ми се допаѓаат кога е полна пелената внатрешноста се гужва и се собира на едно место.. Сега размислувам за виолета памперс.. Какви се калапите поголеми или помали од памперсот?
Пелените за пливање се направени за да ја задржат само каката а не и мочката.Пред да бањам бебе ставам пелена и после бањање ја вадам и ставам обична.Препорака babylove во dm
Јас ги земав поради поклоните немаше доволно 4+ double care па земав и 5ка air dry. Има поголема разлика во големината во корист на air dry иако е само пола бројче плус. На допир, изглед, употреба јас не гледам разлика се исто. Навечер ја ставам 5ката air dry, сега дали дека е покомотна ради големината не пропуштила и не се скинале ластичињата. Освен дезенот јас не забележав друга разлика. И двете се така шушкави на допир ни една не е мека како pampers premium.
Zdravo majki, vo Oktomvri treba da se porodam i sakam da mi kazhete koi peleni se najdobri za novorodence… koja e razlikata pomegju pamperspremium i active baby? …
Здраво мамички кои користите babylove пелени , за 9 кг бебенце која големина да ја земам. Зедов бр.5 ама како лабави му се кај ноџињата. Да земам 4+ или 4 ве молам за мислење
Ќе пробам 4+ мало паковање да видам како ќе ѓу одговара. Со 4 дефинитивно да не екпериментирам хехе мали ќе му се. Ти благодарам за споделеното искуство
Премиум се понежни и имаат поголема моќ на упивање. Подобри се од памперс актив и јас би ти препорачала да земиш од нив. Цената на 1ца и 2ка е иста со 1ца и 2ка на актив, барем така беше, така да ако бираш помеѓу овие две секако дека би требало да избериш премиум.
Ne propustat ama ko labavi mi licat na nodzinjata ama mozi deka naviknata dosega so Violeta bea mn tesni kaj nodzinjata pa zatoa ovie taka mu izgledaat.
Јас сум задоволна од pampers active baby. Исто и од baby love. Diapers исто не се лоши, само се малку поразлични во однос на материјалот, како салфетка ми се на лик. Од виолета не бев нешто посебно задоволна (чудна форма ми имаат), ни од кан бебе (мал калап се) Молфикс крш. Еви бејби беа супер. Има и едни поевтини во Кам, исто беа супер само помал калап. Sleepy (исто помал калап) иди ми дојди ми, многу ги измењаа за краток период, не дека беа лоши за дење ама ноќеска ќе пропушти. Е pampers premium ги немаме пробано.
Еви Бејби ги користиме, презадоволни сме... Не пропуштаат, повисоки се и не се изместуваат, немало иритација до сега за разлика од другите што ги пробавме..
Kerka mi e 8 kg I koristime 4 ka , tochni I se, provav I 4 +, nema nekoja golema razlika. Podobro probaj so 4 +.