Мајки дали имате видено во некој дм бејбилав гаќички 5ка џамбо пакување? На веб страната гледам има џамбо, ама во бт не успеав да најдам.
Женски, ми треба брзо одг. како изгледаат тие пелени за во вода на бејбилав? Кое бројче да земам? Бебе има 10 кг, користи 4ка од виолета или кан бебе обичните?
На претходната страница имам ставено слика. Би требало М големина да одговара. Л мислам дека се над 12кг.
Jas za mojata bebuska koristam minies 3 ka peleni sega ke zemam gakjicki za preko nok da probam i taka spie po pampers na zestinive
Добро утро мајки, морам да ве прашам едно многу глупо прашање. Како ги ставате кан бебе пелените? Сега сменивме за проба, се убедуваме со маж ми дали делот со лепенките е од горе или од кај грбчето
Лепенките кај меше. На предниот дел на пелената има линија жолта која е индикатор за мочкана пелена која станува сина кога е мочкана пелена
Досега сме на памперс премиум 4ка, ги видов гаќичките и се двоумам дали да преминеме на нив заради практичност? И така едвај му го менувам памперсот, се бркаме низ соба..
Само да ги пофалам минис од рамстор. Виолета бр5 користиме од овие немаше бр 5 па зедов 4. И нема некоја голема разлика во броевите.А потенки за разлика од виолета. Туку ако има некоја мамичка што користи пуфис нека пише какви се,дали се добри?