@Iva Mitrevski гледам зегин се на акција па сакам да земам да ги пробам.Ќе земам бр 5.Па ако му се големи ќе ги искористиме понатака.Фала ти мн
Најзадоволна сум од Canbebe, менувавме од повеќе брендови, и поскспи и поевтини ама овие некако најдобро ни се погодија
Da, celo vreme se na akcija vo zegin, jas i za maloto zemav 3ka so 100 peleni za 599den ama golemi mu se, zdravje ponataka
Мајки дали сте приметиле дека бејби лав се потенки и нас овие ни пропуштаат, дали е некоја нова пратка незнам Дајте предлог кои да ги земам?
Canbebe можеби? Моментално користам Violeta air..нешто така беше ама пропуштаат, а купив повеќе како за беља, нешто на акција ги фатив ама не сум задоволна. Канбебе до сега како најдобри ми се покажаа.
Исто приметив. Секоја кака протекуваше одма. Земавме канбебе за проба, и супер ни се сега за сега. Можеш да пробаш
Koristev do 3ka baby love, koga imase bebka okoku 6kg zemav 4ka canbebe, dobri i se. Od 7kg se 4kata,od 9kg 4+
Таман си реков да дотрошам виолета па ќе сменам на бејби лов...види сега шо ми прајте. А виолета до сега ми немаат утка. Само еднаш ми протопи каки, дека пелената беше утоп мочана од ноќта и сабајле седечки цуца моја се олесни
Мама незнам што да ти кажам, еве 7 месеци ги користиме и не се случило да пропушти Сега кога купив поголеми на секое какање протекува лом се прави и мислев дека и се големи па пак купив од помалите кога исто и со нив, ете ќе пробам со кан бебе
Мене па канбебе ми беа ужас, значи буквално секоја пелена пропушташе, нон стоп утоп. Пробај и ќе видиш, најдобро така. На нас ниеднаш не пропуштиле ни мочки ни каки, ноќе по 12ч со една пелена е и пак не пропуштиле.
Значи дефинитивно до пелените ја се чудев немав проблем до сега Има ли некоја разлика од виолета 8бичните и овие air dry
Нема, ново пакување е сега. Исти ми се на мене само изгледот е сменет. Иначе за преку ден купувам молфикс рефус на т-пелени и мене ми се одлични. Ако немам виолета прирака и за спиење ставам молфикс.
Мене не ми се свиѓаат новиве многу, сменет им е квалитетот и од кога ќе ја измочка пелената од страна се гледа гелот одоздола, што не беше пртоходн отаков случај а и не лепат убаво.
Можеби прашањето не е за во оваа тема ама нз каде да прашам. Какви подлоги користите при менување пелена? Најефтини ми беа на слипи 30парчиња 350ден сега ги направија 430. Ако има некои поисплатливи ве молам споделете.