Памперс пантс почнаа да пропуштаат, и бројка сменив, бадијала, секоја ноќ па и ден измочкана е, и тоа ептен многу. Овие 2 недели сменив кан бебе пантс,досега ми немаат пропуштено. Е сега мака е што пантс потешко се наоѓаат.
4ка, пробавме и со 5ка, големи и беа и тие пропуштаа. Ама не само на нас, и золва ми се жалеше дека пропуштаат, тие 5ка користат. Таа користи сега од тие памперс пантс најновите со џепчиња позади што се.. вели добри се, ама овде во мојот град тешко се наоѓаат.
Да, да и ние тие со џебот ги користиме. Во зегин ги има. Можда серијата се погодила таква, шо знам...
И јас користам Памперс пентс 4ка. Мене пак никогаш не ми пропуштиле. А немам појма дали се од новите или старите.
Кај мојава грбот жива вода и беше, не и пропушташе од страна, туку горе кај грбот.. Не знам, 1 месец може и повеќе пробував и решив да сменам.
После 5ка бејбилав да земам 5+ или 6? (мислам дека негде прочитав овие со плускиве биле иста големина само поише впивале ).
аде искусни , за новороденче какви пелени(памперси)? Јас си се спремам пополека. Која фирма и која бројка?
а имаат големини слипи и памперс , пример за новороденче се секако некои најмали ?дека ваак по маркети гледам има еден куп памперси/пелени но со величини незнам
Исто и јас, почнав со памперс премиум кеср за новороденче, ама секоја втора припушаташе (веројатно дека малово е поситно и се губеше во пелената, се чудевме дали е ова најмал број), после земав Слипи за новороденче 2-5 кг, и поарни сме далеку .... Искрено и како му менуваме по 15 во ден, овие среќа и поекономично искачаат. Планирам пак да пробам со 2че со памперс.
Јас од зегин земам. Имаш тамо избор на пелени. И можат да те посоветуваат кои им се трошат најмногу така ке си процениш сама од која фирма ке си земиш. За почеток земи 1 од било која ке одлучиш, а потоа ке си гледаш и ке си менуваш бројче 2 па 3...