Dali nekoja majka ima koristeno od ovie i kako ste zadovolni Lara baby soft br 6 Isto da prasav i za pampers actice baby dali gakickite broj 6 se pogolem kalap od pampersite.
А тие од сликата не знам а гаќичките се секогаш помали од памперсите. Пр ако зимаш памперси 5ка, гаќи 6ка ќе земаш.
Koristime pampers active baby 6 pampersi Ama sega 7 brojce mi se cinat epten skapi a malku gakicki Zatoa sakav da znam dali gakickite 6 bi bile po golem kalap od 6 pampers
13 kg i 80 cm visoko ama imame po debelki nozinja i mese pa imam dosta problem so pronaogjanje soodveten pampers Pufies probano epten se kruti i go stegaat 6 brojce can bebe i sleepy mu pretekuvaat Edino od active baby sme zadovolni
Мислам дека 6ка ќе му одговараат. Моето е 12кг, ама е понизок од твоето, и исто носи 6ка гаќички памперс пентс.
Еурофарм сабајле памперс премиум 2ка зедов 640 ден . Ги скапнале 100-тина ден. Претеризам Ич нејќам да менувам пелени, со синко бев задоволна од памперс исто и со ќерка ми, ама ме интересира оние Слипи од Зегин арни се? За син ми еднаш ми дадоа за проба две пелени и знам пропуштија. За цена па да не зборам , супер би дошло
Има различни врсти? Гледам повеќе се на страната на зегин. Тенки/дебелки се? Може да ми споредиш со памперс ако сте користеле ?
Другар што работи во магацин некаде ми спомна дека памперсот ќе рипнел 40% демек. И ние сме на од премиум од старт и не би сменила. Сега нарачав Џамбо пакување од Зегин 1529 ден. Без попуст.
Ние паралелно користиме слипи гаќички за дома и памперс актив за во градинка. До 6 7 месец само памперс користев, но како почна да мрда премногу и секое мењавање пелена ми беше хорор се префрливме на гаќички. Јас сум многу задоволна од слипи гаќичките еве уште малку година како ги користиме. Но за пелените немам искуство да ти кажам.
За синко користев едно или две паковања памперс па потоа веднаш почнав со слипи оти и комшивката беше задоволна. Споредба тука некаде е дебелината. Да ти сликнам ако ти прави работа
Пријателка се префрли од памперс на слипи ( 4ка) , но пак и протекува . Јас од бејби лав на слипи (1) сега за сега се ок , ама понатака ќе се вратам на дм пелените , слушам двојката слипи не биле погодени ич.. протекувале..
2,3,4 и сега 5 ниту едно не потекло. Користев и гаќички слипи но кога ке се искакаше ми беа некако непрактични за соблекување.
Па тоа се исплати, колку пелени се? Не ми спомнале Еурофарм за џамбо , можеби не држат. Ќе си нарачам онлајн и јас, овие еуро ептен преку улица дека ми се, ама далеку послабо снабдени од Зегин. Златен онлајн
104 се. Кога се на попуст и 1300 се отприлика. Мислам дека од 2ка има веќе Џамбо пакување. Јас во живо немам купено пелени до сега
А големината на слипи како се? Пример со виолетА споредба. Знам има различни, натурал и нешто така?... На почетокот еднаш земав знам беа некако помал калап, крути ми беа и некако мирисаа кога беа мокри. Да се дополнам: баш сега гледам со цени се како и од дм.
Јас не сум задоволна од Слипи... Секоја втора мочана пелена и пропушташе, за какани па да не зборам.. Бејбилав користиме сега, веќе 6 месеци 2 пелени и имаат пропуштено од што не биле убаво наместени
Јас користам слипи од почеток и сум задоволна. Не сум користела памперс така споредба не можам да направам. Слипи био натурал се подебели јас користам слипи натурал. Има и слипи екстра тие се со некој мирис на лимон. Не сум ги користела. Пријателка ми кажа дека и направиле осип слили екстра.
Не знам споредба со виолета оти не сум ги користела а за калапот е помал. Син ми е 2,5 месеци, а користиме 5 ка.