Во Кипар маркет се најевтини, ги има 2ката, барем во Битола. Иначе од Зегин и Еурофарм ги имам јас земано
Дали случајно некоја членка користи бејби лав 2 ? Разлика меѓу 1 и 2 да ми каже во големина .. син има 4 кг па де мислам дали да прејдам на 2 или да терам уште едно паковање од 1..
Мајка нема врска килажата, ќе гледаш да не го стегаат многу бебето. Јас на почетокот само две мали пакетчиња 1 искористив, и одма преминав на 2ка baby love. Кога сменив други пелени, бебе имаше 6кг а и ставав пелени 4ка
Мајки да предложите добри пелени што не пропуштаат. Ги имаме пробано слипи, бејби лов и виолета и сите ни пропуштаат каки. Се мислев да пробам со памперс премиум.
Од страна или позади? Ги вадиш ли тие карнерчињата од страна што се? Јас памперс премиум користам, ми пропуштиле каки само 5-6 пати кога ќе биде во лоша положба бебе и тоа само од позади кога беше помала, од страна никогаш не ми пуштиле. Сега веќе не. И види бројче да не утнуваш.
По кг уште не е за следната бројка пелени, а приметувам дека лепенките знаат да му се ослепат кога силно ќе се истегне издише. Па има ли друг начин да видам дека му се мали и е за следмс бројка, освен по она за кг?
Па да, мојата беше целата исцртана по мешето од пелените што ја стегаат а немаше достигнато килажа за наредно бројче
Mamicki sto koristite Evy baby peleni od kaj se poeftini DM ili zito marketi. Koja e cenata za br.5 vo zito dali mozi da mi kazi nekoja sto kupuvala skoro sega. Ovie dve nedeli za na 30% popust vo Dm inace. Kako dobri se pokazaja eve nekolku dena. Prvin koristevme Violeta ama od kako gi smenaja ne ni odgovaraja gi smenav za Baby love ama i tie pocnaja cesto da ni prokisnuvat. Pa zedov Evy baby slucajno gi vidov vo DM na popust i aj gi zedov pa dobri se zasega.
Кај малава пропуштаа, инаку стварно џамбо пакувањето е ептен исплатливо. Ама џабе. Виолета зедов, дундето и е жар црвено. Никогаш во 8 месеци немала иритација долу. Нема од што друго да е, влажни не сум сменила, кака не оставам да стои... Моментално имам бејби лав, ама пошто не можам редовно да ги набавувам, ќе си се вратам на Дајперс после нив.
Дали знаеш понудава дали е само на бр 4 памперси? Иначе ние ги користиме,задоволна сум,му немаат пропуштено засега.Само се поголем модел.
Јас ги земав и едните и другите и од двете ми пропушта, најчесто ноќно време а бебушот е 27 дена што значи се храни на два ипол саати, на толку и пелена се менува
Bi trebalo da vazhi I za drugite brojchina.Porucek planiram da odam vo Tinex, pa ke vi kazam. Za 9 kg bebe koe brojche da zemam 4 ili 5?
Jas so golemata gi koristam, pogolem kalap se, ima 11kg i i stavam 5ka ok se. So malovo gi korostam slipi od pocetok ama ke kupam i za nego sea, poevtino ispagja vaka, ke gi probame i ke vidime