Вторите, со бебето. Тоа е старо пакување, имаат ново да не те чуди во аптека ако ти дадат друго пакување
Akcijata na Puffies pelenite vazhi za site brojchinja, vcera zemav od Tinex 4 + brojche I ne se loshi.
Ајде да замолам некоја ако не и е тешко.Бидејќи кај мене нема тинекс,ако се нафаќа некоја да ми купи 2 паковања пуфис памперси бр5 и да ми ги пушти по карго,нека ми пише лп ќе и дадам податоци
До сега користев памперс премиум. Добри се не пропуштаат. Но сега сакам да ги пробам памперс актив или виолета? Искуства со овие?
Виолета се супер. Денес земав бејби лав, да ги пробам пошто виолетс забегаа со цената, некако многу потанки се.
За новороденче сите се ок од памперс актив, памперс премиум, бејби лав, кан бебе, слипи. 1 пакет ти е доволен единица за почеток. Ако е поситно можда ќе треха уште еден пакет да земете, ама обично брзо ги надраснуваат. Моето штом излезе од болница веднаш се префрли на 2ка. Неколку пакети 2че и послето на 3 прејдовме.
Во Чаир која ќе им дојде на рака таа пелена ја ставаат. Родилките што ги носат пелените ги даваат на сестрата , она ги носи во собата за бебиња и ги става во купот. Каква ќе му дојде на ред на твоето, таква ќе му стават
Јас сум породена во Ремедика минатата година. Баш гледав слики и тоа загледав дека во can bebe пелена е
Во приватна си имаат пелени не носев, кога прашував за козметиката што ја користат з да купам, ми вика тоа што ни дале користиме (претпоставувам како спонзорство реклама) па ваљда и со пелените им е исто. Кој ќе даде безпари или кој ќе понуди прифатлива цена.
Во Систина ставаат бекутан пелени Ги бањаат исто со бекутан купка, а за пеленска регија користат уријаж крема
Ниту еднаш. @Bubce38 последниот пакет го користам. Мојава не јаде ама затоа кака по 3 пати. Ќе ги ставам ноќе дека знам дека нема да пропуштат. А бејбилав преку ден.
Минатиот месец коа бевме Бугарија на одмор снемав виолета и купив бејбилав од таму. Секоја трета ми пропушташе. А многу ми се бендисаа на изглед, ептен се џиџани