Кан бебе. Одамна не сум користела...поинакви беа некако, и со индикатор. Или само малите броеви се со индикатор...не знам. Ќе си се вратиме на актив бејби.
Јас вчера бев во лиса За сите памперси оди гратис бр 4 Мојот носи 5ка,а гратисот 4ка нема шо да му правам па си земав бејбилав
Лиса трговскиот во лисиче Во тинексот конкретно Со пуфис пелените, безразлика на број от кој го земате со сите гратис беше 4ка пелени или гаќички
Секогаш имаат некоја акција со 4ка и 4+ чудна работа. Имам пишувано, користев пуфис 3ка и 4ка, кога се префрливме на 4+ бебево лом ми се направи. Скроз друг материјал се од другите бројки, многу го потат. Претпоставувам затоа им се нон стоп на акција, не се продаваат
Јас не знам зашто само 4 и 5 беа на акција само, мене 3ка ми требаше немаше.. и во ДМ Еви бејби исто 4,5 беа на акција само..
Мајки дали знае некоја да ми каже дали има разлика во големината кај памперс премиум и памперс актив 2ки? Преминавме од памперс премиум 1 во памперс актив 2, првите и се мали, вторите големи, па ако се премиум двојчето помали да купиме такви?
И јас користев памперс премиум 1 купив 2 актив и големи се исто. Последно земав од ДМ двојка и супер и пасуваат и не се дебели.
Значи и премиум двојка би и биле големи? И сега во ваква ситуација што да купам, ќе биде водена и со едните и другите. @januari19 Немаме во нашиов град дм за жал и сега сум во недоумица што да пробаме.
Поголем памперс нема шанси да пропушти. Само ке го залепиш навнатре на потесно. Повисоки ке и се, ама ке ги надрасне. Од мое искуство премиум 6ка се за 1,5 цм повисоки од актив 6ка. Помал калап имаат пуфис, и не се лоши, ама не се ни добри како памперс.