Да не не и го местам убаво? Не пропушта кај ноџината туку горе во грб и потекува. Мислам дека и го местам баш високо и стегам убаво, но џабе, на секое пресоблекување е смакнат надолу и пропуштен одозгора, а менувам на 2-3 часа максимум.
А да направиш како џепче позади, види ја рекламата за какафонија што им е за да ме сфатиш. Превиткај малку од задниот дел навнатре. Не сум пробала ова само така ми улета еднаш ко идеја.
Можно е. Ако се свлекува надолу мислам дека е лабав. Мене ми има протекувано премиум само ако е преееееполн ноќе. И тоа многу ретко дали два три пати.
Ај ќе пробам баш. @MilaSs12 Од премиум и јас сум презадоволна, и најпреполните пеленки никогаш не ми протекле, затоа сега од вчера наваму жива нервозна сум, не знам колку аутфити сменивме, се е на перење, пак ако пуштат и ќе нема шо да и облечам. Си велам да купам двојка премиум и од него да пробам па ќе видеме шо ќе излезе. Фала ви женски во секој случај.
И кај нас памперс 1 пропушта. Пробав секакви други пелени од поклони што ми носеа само памперс и едни на Лидл не му се погодени. Ќе пробам и јас така со џепче.
Nie sme 7++ meseci od radjanje koristime premium care I duri sea vo 7 mesec zemav aktiv za preku den a anvecer pak premium care I mozam da kazam mi nema sporedba active e daleko ponekvaligeten od premium care koj vpiva mnogu dobro Imas na akciva vo zegin sto odat 1+1 I se poispaltivi I'd edinecno pakuvanje moja preporaka ti e premium care barem do 6 meseci posle zimaj aktiv za preku den I ke menuvas pocesti a za noc premium care I koga si izlezena .premium care osven sto vpivat poubavo I posolgo vreme moze da ne se menuva Imat I indikator za vlaznost linijaga stanuva od zolta Sina a aktivot go nema toa.
Последниов период купувам т-пелени по 20 пакувани или канбебе или молфикс зависи што ќе начекам и презадоволна сум. Од еден куп пробани пелени искрено и канбебе ми се покажаа добри за преку ноќ. Обично ставав виолета навечер. Иначе пелеба иде 8.5 денари од т-пелени бр5.
Купивме денес премиум 2ка и засега ќе тераме со нив, навистина нема споредба, многу се меки и премногу впиваат. А чудна работа сабајле приметив и нафрлено на газето, дали може да е од актив само вчера што стававме? И како да го третирам нафрланото? Досега користев само Веледа за пеленска регија и немаше пројавено воопшто црвенило.
https://zegin.com.mk/mk/pampers-premium-peleni-za-bebina-br-5-11-18-kg-44-peleni Мислам дека ова е најмало, 44 пелени, 882 ден.
Во Ремедика користат кан бебе, малата премногу се нафрли од нив, за дома земав памперс премиум 1, бидејќи беше мала родена ги користевме месец и половина сигурно.
Мајки на машки и женски деца, кажете споредба во пелени. Со женското коростев бејбилов, ми беа одлични. Сеа за машково ми протекува нагоре. Се мислам дали да сменам само поголемо бројче или друга пелена. Од што сте задоволни за машки деца?
И за машкото и за женското користам Babylove, не им протекло никогаш. Пробај со поголемо бројче. Курето нагоре ли го местиш?
Pampers premium care, досега не сум имала проблем со пропуштање, само што самите пелени имаат чуден мирис (А е 15 дена стар)
Нр, го оставам курето надоле во слободен пад . Ама коа лежи на страна, коа го дојам вообичаено тече од едната страна. Па се мислам 4ка да земам.
Мене премиум ми протекле само преполни ноќе. И тоа 2-3 пати. Се гледа дека нема каде да впива. За денски и актив беа добри. И бејби лов. Пробај поголем број. Премиум се повисоки од актив.