Не се точни кг. Зависи од висина и килажа на бебето. Син ми е висок слаб и 6ка актив бејби му беа мали на 18 месеци.
Да прашам, тие што користите кан бебе, кое пакување има виолетови пелени? Се зелени ги купувам, еднаш ми донесоа виолетови пелени, многу поубави се
Мојата е скоро 7кг и 3ка и се ок ако не и ги стегнам многу, инаку ја обележуваат. Од колку кг се 4ка? Планирам на 8кг да сменам
Мајки дали некоја користи Pampers Night pants број 4 и како е задоволна? И каде ги има неможам да ги најдам, Зегин пишува дека нема на залиха. Однапред благодарам
Ние сме веќе на 4ка уште од 7кг и супер му се. 3ката му станаа многу кнап, а и повеќе течности пие и почнаа да протекуваат. Инаку на паковањето пишува 4ка од 9-14кг. Ќе приметиш сама ако ја стискаат и има линии менувај на поголем број.
Пред една недела 6.7 кг, исто 3ка користев на бејбилав ама мали му се, земи си 4ка или 4+, јас зедов 4ка ама ко ќе се потрошат ќе земам 4+ да му се покомотни. Мене 3ка не ми пропуштаа но се гледаше дека се веќе мали
цела година е со babylove.Завчера од Лидл мм купил lupilu и да ви кажам супер се.Само ја утнал величината Впиваат мн а се тенки и меки.Ако ве носи патот натака пробајте.Мислам дека и со цена се приступачни .
Sfativ deka dosta zavisi dali kozickata im e osetliva, dosega ne ni napravilo crvenilo pa sme gi koristele pampers premium, baby love, violeta double care, evy baby i puffies, dosega sum zadovolna od site i zasega peleni zimam vo zavisnost od toa koi se na promocija
Ја малку досадна со гаќиве, сѐ прашувам ама никако да добијам некој реален одговор, па не се одлучив до сега. На Памперс Пентс 6ка сме веќе подолг период, ама веќе не ми се исплатливи. 60 гаќички моментално во Зегин 1 060 ден, а на др места помали пакети, 44 памперси, 1 200 ден. Гледам дека има и Слипи и Кан бебе, па дали некој користи? Дали ви пропуштаат и како одговараат бројките? За споредба, Виолета памперси во градинка користи 5ка и му се таман.
Јас долго време ги користам слипи натурал бр.5 ама мојата има 10 кг така да таман и се. Со бројки се малку помал калап од памперсот по мое мислење. Јас сум многу задоволна скоро година како ги користам.