@Bubce38 и останатите што користите виолета кој број би ми одговарал по величина. До сега само памперс сме користеле. Моментално памперс актив 3 од 6-10кг е а мојата има 5 и нешто кг. Па за памперс актив знам гoре доле која бројка ни одговара. И дали ги користите тие старите double care или сите веќе се air dry?
И такви и такви имам ,исти ми се мене. Јас од пред да има 6кг почнав мислам со 4ка. Некако тројката многу малку ја користев. Земи си 4ка па случајно ако ви се големи ќе си земеш и тројче еден пакет
Жени ние сме 5кила и земав Sleepy 3ka, пишува дека се од 4 кила. Прв пат ги користам домсега бев на памперс премиум, ккако сте задоволни од нив?
Јас многу сум задоволна од слипи! 8 кила е и до сега бев на 5 и ќе почнам на 6 ка да земам откако ке го дотрошам ова паковање
Здраво, на самото пакување е залепен подарокот, мислев дека е поубава вреќичката за играчки а тоа да ти биде обична хартија, маж ми се зафркава ко вреќа за брашно е материјалов.
За наградната игра на Виолета треба да купите од сите три производи по 2 и сметката ја праќате на веб страната.
Јас не можев да се снајдам на која страна се праќа сметката. Таа веб страна што ја пишува на летокот е Хрватска . Можеш да ми помогнеш како да пратам?
Ние првиот месец исто бевме на памперс премиум, па зедовме за проба актив бејби. Од вториве два пати имаше реакција црвено газе и некако ми беа крути, мрежести, влажни и читајќи препораки овде зедов Слипи за проба. ПРЕзадоволна сум. Ни осип, ни пропуштање, ни ништо. Меки се, нежни, полна мочкана пелена ја допираш сува е барут, преизненадена сум од впивливоста. Исто мојава е 2 месеци и 5 кг без малце, и користиме 3ка. Бројчето ми делува скроз таман ама кај препоните секогаш е оцртана. Зарем да пробуваме 4ка, не е рано? Или едноставно подебелки бутчина има па од тоа се оцртува ластикот... 4ката со 3ката има многу разлика?
Мајки што користите канбебе - земав од Зегин пакување од 88 пелени, ама немаат индикатор за влажност. Претходното пакување имаше жолта линија, овие немаат. Утнав нешто или утнале од таму?