Мамички од кога почнавте со 2ка? Користиме памперс премиум 1 ама почна често да е мокро бебе кога ќе се помоча. 3400 сме и 3 недели, не знам дали да земам 2ка веќе
За новороденче за првите денови слипи натурал 1 или 2 да земам читав помали биле па незнам кој број, со нив се одлучив да почнам па ако не се добри здравје ќе ги сменам, рано ми е ама да си знам кој број треба да купам.
Слипи гаќичките само на моето ли му пропуштаат? Откако го земав овој пакет нема пелена да нема пропуштено, дали мочки дали каки небитно. Носи 6ка со месеци. Дури како големи да му се, знаат да се измрдаат, а до сега го немал тој проблем.
Дали некој ѓи има користено Слипи екстра памперсите? Ние користиме бејби лав бр.4, но имаме потпарена пеленска регија, а и често ни пропуштаат ноќе, па би сакала да пробам слипи екстра или кан бебе? Некако најисплатливи ми делуваат после бекутан (ѓи имаме пробано и не ми се допаѓаат).
За слипи натурал прочитав дека имате позитивни искуства, на овие пишува слипи екстра, ги има на страната на зегин и почнуваат од 4
Zdravo majki, nie koristime pampers active no sakam da gi probame babylove gledam dosta pozitivni komentari ima. Koja cena e jumbo pakuvanjeto? Gledam vo DM se na akcija momentalno pa da sporedam cena so malo i golemo pakuvanje. Fala odnapred