Слипи натурал избрав за почеток за новороденче. Иако во опција ми беа канбебе и бејбилов. Паковањево има 80 парчиња, бр: 1. Отворив гледам малечки да не се почнува со бр 2 ?
Odlichno! Ti blagodaram na info. Da, tokmu poradi toa sakav da sporedam, definitivno se poisplatlivi edinechnite pakuvanja
Дајте ми препорака за гаќички, што ќе бидат замена за пелени и ден и ноќ бидејќи дечково веќе не сака да легне да му се стави пелена, цело време стоејќи му менувам. Иначе користиме бејби лав 6 и премиум кеар 6.
гакички Памперс Пентс користев и на Бејбилав, само ретко ги имаше кај нас во дм, а позадоволна бев од нив
Исто ко пелениве ги земав јас Пробај со шестка и после со шест+ од бејбилав Памперс пентс само чисто шестка е
Кога почнавте со 4 ката, конкретно за Памперс? И дали сте користеле Памперс пентс актив? Бебе е околу 6 кг па се мислам 4 ка да земам. @eli25 кој број користеш ти?
Јас користам Памперс Актив Бејби и сме на 3ка има 8.5 кг скоро ама кога ќе ја потрошам 3ката ќе преминам на 4ка веќе
Нема подобри од Памперс Пентс. Ние од 5ка почнавме да ги користиме актив, па се префрливме на пентс 6ка (гаќичките идат за едно бројче помали).