Користиме бејби лов 5ка, сакам да земам гаќички. Дали се добро од бејби лов? Кој би ми ги препорачале и која бројка? Фала
Здраво мами ние сме 9,3кг и користиме памперс премиум 4 ама кога и да и ја соблечам пелената секогаш има оцртано од ластичињата, некаде од 7 месеци ја земавме 4 и кога беше послаба исто и се правеше сакам да прашам дали и други го имаат истиот проблем.
Кои пелени се поголем калап од Памперс премиум? @MilaSs12 Мислам дека ти прашуваше и користеше некои поголемки на крај пред да ги тргнете пелените.
Синко со премиум 6ка заврши. Од нив само бејби лов се поголеми, 6+ имаат, ако не и 7ца. За нивните гаќички читав дека се доста голем калап, ама не сум ги пробала.
Користам сега 6+, а седмица не сум начекала од Бејбилав Гаќите ги ставам, ама не можам за ноќно спиење, ќе му пробијат. Ако некоја друга знае кои се поголеми, нека каже.
Мислам дека активот имаат поголем калап од премиум...ние користиме 6ка актив долго време..не е детето дебело едноставно многу мрдаше кога спиеше и секоја пелена му пропушташе..и премиум и бејби лав и слипи, гакички од сите фирми пробавме...една другарка ми вика а да пробаш актив и преку 7-8 месеци не ги имам сменато... е сега за калап, има едни пелени од кипер, hello мислам се викаат, нивната 6ка е поголема него 6ката актив...некогаш кога поминувам покрај кипер ги купувам и не се лоши..и поширочки се него актив ама со други не можам да ги споредам зошто актив немам одамна сменато
Откако е роден, само Премиум и Бејбилав користам и врска немам од другиве какви се и какви има. Досега не му пропуштале, но ете веќе ќе мора да се префрлам на други додека не почне да кажува за мочкање. Фала многу, ќе ги пробам прво активот.
Да ми препорачате пелени од кои сте задоволни и не пропуштаат? Користиме памперс премиум 2ка, но некако не сум задоволна, пропуштаат и не само навечер во спиење туку и преку ден...
Виолета. Пробав и бејби лав, ама Виолета се д бест,....освен што измајмунија со награднава игра па немам за секоја фискална награда.
Sleepy natural br 6 ne propustaat voopsto jas gi koristam za kerkickata veke 1 god plus minus I mi se nema sluceno da propustaat voopsto na vecer denta ne stavame peleni veke posto e 4 god kerka mi
Баланс точак, медо фотеља, големи слончиња и плишани играчки. Ова се наградите, не моите . Јас медо фотеља. Едвај ја чекам Плишани имам еден тон од ланската акција.
Виолета и babylove комбинирам, немаат пропуштено. Ама после единица директно 3ка почнавме, сега користам 4ка- 7 и пол кг е. Пробај со поголемо бројче. Виолета се помало калапче.
Мајки одлучив да ги пробам бејби лав. Има ли повеќе видови како памперсот, премиум/актив или едни се? Има 5600 гр, дали да земам 3ка или како им одат бројчињата споредбено со килажа? Имаат ли лента индикатор или не? Меки се или како хартија и пакувањата како им одат, како повеќе се исплати? За почеток би земала за проба ама ако и одговараат да знам за понатака.