Вака јас користам babylove, има babylove premium и babylove nature, за таа килажа ја би ти препорачала 4ка, мене до сега ниту еднаш ми немат пропуштено јас сум многу задоволна и зимам голем пакет, за почеток за проба можиш да си земиш мал пакет, барем додека да видиш дали ке ви одговараат.
3ка ке одговараат супер на таа килажа, имаат индикатор, тенки се, премеки, супер се. Земи за проба помало пакување, па понатака ке видиш
Земи си премиум, бр. 3 ќе биде тамам за таа килажа. Сите бројки од 1 до 6+ ги помина малиот комбинирано со Памперс премиум и баш сум задоволна од пелените.
Babylove имаат индикатор ? Скоро 1 година ги користам и не знам дека имаат индикатор. Да не си грешка нешто ?
@Doktor F премиум ти пропуштат зашто веќе се мали најверојатно. Мојот е 5кг и користам 3ка, не се пропуштиле до сега
Земав бејби лав да ги пробам, ако и тие не одговараат ке купам памперс премиум 3. Јас се водев според килажата на бебе. Прво што да правиме, се учиме
А бејби лове nature зелените сте ги пробале какви се тие подобри или, и влажни марамици на baby love?
Само бејбилљв премиум користиме година ипол веќе и сум презадоволна,не протекле досега А влажните се 99%вода и убваи се ама многу се стуткани и неможе да се извлече 2/3 туку излегуваат по 7/8 од пакетчето,само тоа им е мана
Син ми доби ваква масичка поклон. Баш имам другарка што работи во Зегин и ми потврди дека е иста оваа како нашата. Мал е мојот уште за да ја користи, но супер е. Спојлер