Мајки уште мака мачам со пелениве. Памперс премиум и пропуштаа кака накај грбот, сменив со бејби лав премиум тие сега не и пропуштаат накај грбот зошто таму имаат ластик тоа плавото туку накај ноџето. Дали јас не ги местам нешто правилно или кака 'под напон' не знам. Кажете ми некој совет или предлог што да пробам, се изморив од перење и одперување на рака? Каката и е ретка не знам дали кај сите е таква, буквално како купените кашички што се. Пробав и со поголеми бројчиња џабе, 6кг е, пробав и 2,3 и 4ка дури исто. Хелп
Пробај ги daipers. Еве веќе неколку дена ги користиме и супер се. Ноќеска го имав оставено 6 саати со истата пелена. Кога ја извадив едно кило тежеше пелената, капка немаше пропуштено. Ама мочки, каките на синко не му се течни.
Проблемот е што мочката на кере не и пропушта воопшто, ама затоа каката... И навечер заспива накај 2 и до сабајле додека да стане не менувам пелена зошто се буди и си седиме Ке пробам сепак. Пробувам значи дајперс, памперс актив и кан бебе
Дали каката на вашите бебиња (3месеци) изгледа вака? Не знам дали ке успеам да разликувам пролив од нормална кака. Пс: сликава е од интернет.
Nature се по еколошки со помалце пластика и хемикалии што читав состав баш купив пред некое време задоволни сме добри се и цената им е окау
Носи 20 тина парчиња . Не знам кај ќе се пораѓаш. Во Чаир на пример , не ставаат од пелените кои им ги даваш . Што имаат тоа ставаат.
da vo cair planiram a ako ne im gi staat tie sto ke gi donesam ke mi gi zemat ili doma ke si gi vratam?
Не ти ги враќаат тие што ти останале, ама може да стојат кај тебе во соба и секој ден по 3-4 да им даваш пример. Кај мене сестрите знаеа кај ги имав оставено и земаа по 2-3 кога ќе дојдеа на смена. Искрено не ми беше битно каква пелена ќе му стават сѐ додека беше чист и пресоблечен, така да не се замарај многу мајка. 20 парчиња таман ќе ти се, ако ти зафалат секогаш може твоите да ти донесат
Земав бејби лав обични ама не ми се свиѓаат, слипи ми се подобри од нив.Има ли некоја акција со пелени сега со слипи или со виолета?