Пробај ги бејби лав премиум 4+. Јас се префрлив од памперс актив на нив. И сум многу задоволна. Мене и активот не ми пропушташе ама многу ја оцртуваше со линии кај бутките. и плус и излезе мало црвенило кај газето не знам дали од памперсот или влажните беше. Ама влажни исфрлив а памперсот го сменив.
Бејби лав имаат гаќички? Ако да, како се движат со цените (6ка)? Памперс пентс ја претераа веќе, 60 гаќички 1 300 ден во Зегин, во маркетите уште поскапи...
Мајки со кои пелени би почнале за машко новороденче и со која бројка? Се спремам полека за бебе и не знам што да купам првично и колкаво пакување од 1ца и 2ка.
Мало пакување 1ца, 2ка можеш и 2 да си купиш, да не трчаш по аптеки. Ние 2ка можда 6 7 паковки потрошивме, брзо минавме на 3
Тие крилцата што се ставај ги навнатре и лепи убаво, стегнато. Напред да ти дојде над папок а позади баш кај што завршува газето одн напред да имаш повеќе од пелената и позади ке ти е постегнато нема да тече накај грб , а со тоа што крилцата ке ги ставиш навнатре нема да тече ни накај нозете. Кај мене вака профункционира иначе перев секој ден какани алишта
Јас дома имав 1ца, и само таа 1пакет ја потрошивме. Во ре медика од раѓање му ставаа 2ка, па откако го потрошив пакетот продолжив со 2
Има, само имај во предвид дека се пошироки. Пред 4 години кога купив за малиот, си остана цело пакетче неискористено, зошто малиот ми беше слабушко, а овие се комотни во струкот.
Ние почнавме со памперс премиум 1 и знам докупував после пак 1ца иако не беше мало бебе 3500 родена. Земи си 1 пакување од малите па ке видиш по потреба.
Има ли негде на акција памперс премиум, претераа со цениве, ова им е мислам 3то поскапување од октомври или во зегин секогаш се најевтини?
Јас од сам старт купв Бејби лов и никогаш не се покајав, ден денеска ги користиме. Не знам како се водеше, но знам дека беше за бебе од 2-5 кг. и зедов само едно.
Треба да ја погодиш бројката според килажата и градбата на бебето. Некои бебиња користат 4ка на таа возраст, некои 6ка.