Според килажа и висина ќе се водиш. Моето 5ка користеше тој период, додуша уште користи 5ка пелени (Виолета), а гаќички 6ка (Памперс Пентс). Сакав да ги пробам бејби лав ама мислев ќе промашам бројка.
Devojki kazete peleni.sekoja mi propusta.i pogolemi i pomali.bebe ima 7 ipol kg.sega zemav violeta 4ka,tie se od 7-18kg,pak dzabe
Види поназад имам пишано кај нас како профункционира, да не пишувам од почеток. Пелени сега бејби лав користам околу 6700 е 3ка.
Конечно се одлучив да ги пробам Babylove Од памперс актив користам 5-ка па исто земав и од Babylove и за нијанса се дури и повисоки. Не ги имам тестирано за преку цела ноќ 10+ саати ама за преку ден се одлични. Така да кој се двоуми, има препорака од мене
Мамички кои користите Baby love намалени ви се цел февруари во ДМ на 699 ден големото паковање од 830 ден.
еииии фала за инфо мајка, одма идам да си направам залиха. Иначе пак ќе пишам по не знам кој пат, бејби лове пелените се дефинитивно најдобри. И сега со поскапувањава испаднаа и најефтини од сите. Ниеднаш не се случило да ми протече. Дури по нова година стомачен вирус кога имаше и проливче немаше претечено, а беше течно какито како вода. Дефинитивно преубава пелена.
И јас мн сум задоволна од пелените Baby love и со цената единствени се мислам со години се таја цена 830 ден пакетот.
Шо бројче користите и колку има во пакетот? Јас последен пат кога барав во Дм многу малечки беа пакетките, или можда на погрешно место сум барала.
А знаеш кои од колку кг се? Да не се помал, поголем калап? Виолета користиме 5ка, Памперс гаќички па 6ка, не знам шо бројка би земала.
Мислам дека се колку Виолета. 5ка се 10-16кг 6ка се 15-20кг 5+ мислам дека нема џамбо, погрешно сум пишала погоре. Моите едното има 9кг и користи 5ка, другото 12.5кг користи 6ка.