Ние користиме 4ка сеуште. Ама мојата е многу слабичка. Имам земено и 4+ ама некоја голема разлика нема. Во 4ка има 84 пелени 8-14 kg Во 4+ има 76 пелени 9-15 kg Во 5ка има 72 10-16kg Од памперс активе и памперс гакички исто 4ка и се добри. Така да би рекла дека калапот е тука некаде. Јас не ги мењам за ништо.
Uste koristite 4ka???? Leleee tvojava e so moevo devojce, a sinko sto e 8 meseci pa koristi 5ka… tvojava nekoja manekneka ke e izgleda
5 месеци сме И најзадоволни од се што сме пробале до сега од наведениве (хипп, бејби лов и памперс), ние сме од памперс и тоа: -> Сме пробали и хармони но мене лично не ми се нешто баш Е сега влажни најмногу Памперс со 99% вода што се викат И овие Коко (се помрсни малку ама и помалку влажни) И си ги користам комбинирано
Ние еве 2 години ќе прави уште си користиме број 4 памперс актив, едвај 11 кг има. А си јаде многу убаво и количински и разновидно, поради тоа не се грижам важно е здрава, ќе пораснат понатака.
Јас ги немам користено Виолета. Но пред некое време од градинка си дојде со таква пелена и ми изгледаше иста големина како Babylove.
Нема врска, мојата е 5 месеци, користиме 5ка Виолета или babylove, ги комбинирам. Затоа се од-до ама повеќе е до градба, мојата е буцка и со големи бутчиња, 4ките ја стегаат таму и се прават линии.
Моето имаше мн лоша реакција од Молфикс. Инаку пред некое време земав од Кипер некои рефус 20 парчиња Хелоу пелени. Супер се покажаа, до сега ниедна не пропушти. Гледам дека сега се на попуст. 6ката беа 175 ден (редовна цена 199ден), а помалите бр уште поевтини. Инаку 6ка мене ми одговараат како Виолета 5ка.