Vie sto koristite babylove peleni, koja brojka najdolgo ste ja koristele? Znam deka zavisi od bebeto kolkavo e i konstrukcija ama otprilika da spodelite. Nie sme 5 nedeli, koristime 2ka,super ni se i imam uste 2 pakovanja od niv, i kupiv 2 paketi jumbo 3ka,neli na akcija se mesecov vo dm pa ako mi trebaat poveke od niv da prikupam. Bebe ima 4kg izmereno na mesec.
Ne e za ovde ama znam deka ti koristese. Nema 1ca nleko vo dm, samo edna pre kutija. Dali da zemam ili ne?
Немам користено babylove млеко баш поради тоа што често го снемува. Ама мислам дека можеш да земеш pre наместо 1. Не можеш да земеш само поголеми бројчиња 2,3.
Слипи убај му беа, и дајперс супер се покажаа за моето, на крај ги открив Evy baby и само такви земав, најефтини и ич не пропуштаја, а машала голем беше, од 8 месеци почнав 6ка да купувам, во веро ги има.
Потврдувам за Евито мене ми се најубава пелена што сум ја користела за синко.Ги има и Кит-Го и Жито имам зимано порано.
И мене најубава деф. Здравје и за 2рово ќе ги земам нив во моето градче нема Веро одевме Бт и земавме по 5,6 пакети
Виолета имам пробано, големина 1, многу ми се видоа крути, искрено. После тоа пробавме со Бекутан и сум каде каде позадоволна. Слипи ги меркам, сум на ум да ги пробам ама не знам дали често менување марки е океј...
Violeta se ubavi mene licno mi se dopadnaa ne propustaa cesto, samo se podebelki da recam pokruti. A od slipi iritacii mu se naprai na moevo.. ama sekoe bebe e prica za sebe
Dali za ovie bekutan zboruvas? I kakvi se kako model? Kako vuoleta ili potesni? Na akcija sw pa sakam da zwmam za proba
Isto jaa veke cela nedela koristam br. 4 ama sega gledam i ovie mu ocrtuvaat lasticinna na butovi. Se mislam moze i 4+ da zimam veke