Кај се најефтини Виолета? Досега користев бејбилав ама изгледа ептен ке ги поскапат а и во битолското ДМ нема донесено веќе една недела. ( Има само од 3ка пакети на некој ако му треба).
Во Зегин се 749 Виолета, само не знам до кога. Ќе земам и јас ако и утре нема во ДМ, и јас цела недела чекам.
Ги чистат сега старите залихи, да ги потрошат и одат со нова цена. Така направија со единечните пакети и сега се 500 и кусур денари
da spodelam, Zvonev vo DM za peleni, se ocekuva sleden vtornik da dobijat peleni babylove jumbo, i toa ne e sigurno... Patem, za evy baby me interesira, za bebe 5.700 kg koj broj da zemam 3 ili 4? Moram da kupam nekakvi neam zalihi babylove
Маникенка ќе биде Исто дотрошувам пакетот и преоѓам на 4. Направив и некоја залиха. И во мојов немаше пред некој ден ни трага на глас, ама денес мм нашол и купил 4ки. Веројатно правеле дотур, така да проверете си.
Нема ни во мојов град еве цел месец на дм пелени и јас за прв пат земав виолета. Нели едно време имаа со купени повеќе паковања имаше играчки. Ако има пак нешто такво споделете.
Babylove 5 i 5+ golema razlika se? Koristime pampers premium 5, ne znam koi se posoodvetni da zemam babylove 5 ili 5+.
Има разлика да ..досега користев 5ка и последниот пат немаше 5ка па купив 5+. Ко големи и се на мојава а петката и беа баш погодени. И овие 5 + ко нови да се, досега само 4+ имав видено
Според мене нема голема разлика, еднаш немаше 5ка и купив 5плус никаква разлика не воочив, освен што и ги лепев малку по стегнато.