Има има,јас здравје планирам да го земам и за ова бебе ако го поднесува супер.Мене ми е топ ни мирис ни мочки никад ништо.
Violeta air dry br. 4 (7-18kg) do koga gi koristevte, do kolku kg vaseto bebe gi koristese?? Moevo e okolu 6-7kg i mu se ok, ama sakam cisto da znam dali kr mu bidat tocni za podolgo, ke odime na gosti na 2 meseci vo selo i da obezbedam.zaliha sakam. Se mislam dali da zemam i 4+ od 9kg se tie
Fala ti. ❤️ Nema mnogu butki no lasticite mu se ocrtuvaa prethodno, i deka masko sekogas mu zemav pogolemi, utnav so br, 1 i oottogas taka teram. i sklet mu e nejke nisto tesno zatoa i peleni komotni sea br. 4 se stegnati gore so lepenki ama komotni u but
Бејби лав за памперс премиум се гучи, се разочарав. До душа мекани се ама не се како бејби лавот. Инаку сум се разочарала и од слипи, канбебе, виолета котон не ги бива.
Да ги пофалам пелениве од кипер, можда и подобри од виолета се. Цела ноќ супер се покажаа за 12часа тест.
Да не имате видено некаде Памперс 0? @Pipismel мислам ти се породи порано па да ми кажеш какви пелени користевте?
Колку се цените на другиве пелени? Досега само памперс премиум користевме, и сеуште користиме. Сакав да споредам за нешто поефтинко со второво бебе. Бејби лав само во дм ли ги има? Во мојот град нема дм
Не сум видела, за мали јас купував бејби лав хс тие се До 3 кила и се многу убави. Се друго на пазаров што е од 2-5 купив кан бебе, виолета котон, слипи, памперс премиум се прилично големи, освен исто така на бејби лав 1 од 2-5 но се со ластиче на грбот и одговараат и за помали. @АнаМаријаД
За мали пелени не ни ми текна да барам, а и нема ДМ кај мене. Користевме Слипи 1, со тоа што за дете од 2-2,5 кг се широчки. Јас ги ставав навнатре ластиците за да пополнуваат простор и да не прокиснува.
Најдобри се бејби лавот, за памперс види побарај. Јас по анализа на пазарот мислам дека ги купив сите мали. Но ако најдеш супер ќе пишеш искуства