Мајки, babylove величина 5 одговара на памперс величина 5? До сега само памперс и слипи користевме, но сега babylove како поефтини да се, па да смениме.
Мајкии помагајте сакам да земам памперс пентс незнам кое бројче, моментално користиме памперс актив бејби 5ка исти ли се тие пентс со овие по бројка? Веќе неможам борби се водат
Користиме бејбилав и памперс актив бејби ама во последно време секоја ноќ прокиснува, сабајле е жива вода. Има 11.5 кг и користиме 5ка, дали треба да преминеме на поголем број? Дали постојат некои пелени за ноќе? Гледам на интернет има памперс ама не ги носат кај нас.
Malata ima 9kg i koristime babylove 5ka no gledam deka vekje mali se, pa da go trosime ovoj paket i ke zemam 6ka. Probaj so pogolem broj ili zemi pampers pants za navecer.
Ние на почетокот ги користевме овие пелени според мене не се лоши, решив да пробам Baby love и од нив сум презадоволна
Ужас! Картон не им е рамен. И пола пелена пуна ќе пропушти, другата пола празна, не се распоредува мокрача рамномерно. И не впиваат каки, ми пропуштаат.
Старо мислење е ова ама минатиот месец видов во каталог и на Фејсбук 2 акции. Првата за производи над 3000 денари голема синтетичка играчка. Втората за две џамбо пакувања плус влажни марамчиња исто голема синтетичка играчка. Некаде од 40-50цм беа играчките. Би рекла тројно поголеми спрема тие на Виолета. Не зедовме затоа што не сакам да трупам синтетички играчки и да собираат прашина. Natural користиме засега ми се добри мене. Од преку 150 пелени во месец дали 2-3 се случило да пропуштат. Другарка преминале на жолтите слипи, рече дека биле слични во квалитет. Ама не ми се мене пробани. Немам зачекано од нив мали бројчиња.
Исти се. Јас сум задоволна со Слипи најкористени ми се за второво. Голем е веќе му ставам навечер и држи не пропуштиле до сега.