Во бт гледав баш завчера. Јас 2 месеци не можам да најдам џамбо пакување од 5ка гаќички ни во бт, ни маж во ск во кисела вода барал. Ги прашувам вработените, ме убедуваат дека носат, ама не е можно да немам 2 месеци најдено. Мене не ми се допаѓаат влажните на бејбилав. Досега најдобри ми се покажале виолета со вода и само од нив земам.
Бекутан моментално најдобри. Нема потпарување нема иритации Не мирисаат од мокрачата. Добро впиваат. Моментално на пазарот се и најефтина варијанта. Препорака да се пробаат.
Барав уште во 2 продавници и нема. Сега гледам има нови 7 број во огромна кутија со 144 пелени. И бејбилав 2ка млеко исто нема а сите други можни бројки ги има
Преминав на тројка. Ајде за еден месец година праи, доста беше двојка пола Скопје го поминав за таа двојка.
Кај моето иритации направи плус 2 пелени на бејби лов се колку 1 на бекутан зошто се дебели и прокиснуваа каките додека беше на цицање. Влажните гзето ѕвездено небо му го направија. Бекутан ја зезнаа целата линија мн одамна исто и козметиката.
Некаде околу 3 месец, нема врска тоа се си зависи до бебето,колку кила има и плус ако е малку покрупно. Ние сме 5 месеци и има 8 кг и сега користиме 4+
Мене влажните на Бејбилав ми се најдобри, подобри нема. Ама ете што се вадат повеќе. Јас го проверувам, зависи колку е какан и вадам по неколку марамици и ги чувам до мене, бришам и ако затреба вадам уште некоја, ама најчесто не вадам. Мене ме нервираат овие другиве се лизгаат, а Бејбилав воопшто не се лизгаат, зборам овие на база на вода што се, дека се хартиени уствари не се материјал. Јас не бришам мочано бебе, само какано, оставам да се исуши и облакам ако е мочан.
Tocnoo. Zatoa I ne gi koristam pa kolku saka neka se poeftini,nervi iskinav na pocetokot. Ne samo sto izleguvaat po 10 naednas tuku i zaglavuvaat ,se utepav od tresenje so raka I na kraj koga ke izlezea site 10 toptan, paketceto zavrsuvase frleno nastrana od lutina. Violeta mi se nezamenlivi dosega, vo zegin uste imaat akcija 3 za 157mkd
Ги купив од радозналост и преубави ми се покажаа, одговараат и со виолета 6ка. Околу 12-13 денари доаѓа една пелена гаќичка.
Јас за првото ги користев еден период пелените и супер се. Ама треба да имаш некој да ти ги носи од Лидл
Јас земав, ние сме ептен мали ама планираме да го дадеме на некоја од поголемите братучетки. Пластичен е целиот, личи вака дека ќе издржи едно лето.