Можно е и така да се погодило. Рано е од неколку пелени да ги оценам. Од двојката Nature бев презадоволна.
Слипи се ептен мали, да. Јас земав 5ка на моево околу 11 12 кг е, супер пасуваат, високи и со ластик.
Bella stela,odamna ne sum se uklucila,,,,Lele mnogu mi e drago sto te citam tuka......Morav na ovoj fond od rabota sum .....
Здравоо, сакам да земам пелени од Бејби Лове, се спремам полека, прв пат ќе купувам ама не знам кој број да земам. Видов во дм има 0 и 1 се мислев меѓу тие, ама прочитав тука дека 2ка треба за новороденче? Ми треба помош од поискусните
Земав лупилу од Лидл гаќички , ама мало за проба, топ се Дали некоја знае дали имаат џамбо и шо пари е 4ка и 5ка дали се исплатат?
И јас барав , ем прашував ,ама колку што успеав да разберам немаат Џамбо гаќички . Од обичните пелени некогаш имале Џамбо пакувања ,ама во Поликастро Не носеле скоро никогаш . И пелените им се добри. 5ка пелени мал пакет ( 30бр) исто се околу 5 евра . И јас сум мн задоволна и од пелените и од гакичките
Мислам дека и од гакичките и од пелените купував џамбо пред 5години за големиот. Дали уште има не знам, а и јас сум на ум кога ќе одиме во август да се опремам . И пелените се супер да знаеш. За нијанса се помали од бејбилов (споредував 5ки).
Пелени зимав и јас за мали и се сеќавам исто дека имаше џамбо. Ама знам се случуваше да пропуштат а гаќичките не
Знам еднаш прашував, за лупилиу.... за 5ка виолета еквивалентно е 5ка од овие од лидл? И гаќичките на слипи за во вода вредат? И од обичниве гаќички на слипи гледам има натурал и био натурал. Која е разликата? Моето црвче има скоро 10 кила, слабичка е, носи виолета 5ка. Од слипи гаќичките да земам 4ка или 5ка?
Искрено појма немам. Освен бејбилов за малово ништо друго не сум користела. Во однос на нив се за нијанса помали (5 со 5 споредени)
Користевме pampers premium, pa pampers baby active (ги сменив бидејќи мирисаа многу на лепак) и сега baby love кои се меки и не пропуштаат ама гледам газето црвено од надвор, па дали може да е од нив и дали да ги менувам?