Женски сакам да земам гакички на памерс како се со броеви мали е 8,5 кила. 3 или 4 да земам? Во рамстор се на промоција
Канбебе е солидна пелена. Немам моментално за да сликнам, скоро потрошив едно пакување за преку ден, не пропушти ни една. Мана им е што се мали. Ако користиш пример 3ка од други пелени, од канбебе земи 4ка.
Јас сум презадоволна од канбебе. Не пропуштаат меки се бр.2 беа подебели сега користиме бр.3 послаби се, бебе е месец и пол. Утре ке сликам како изгледаат
Солидни се, но порано беа поефтини сега веќе горе доле дали кан бебе, виолета или бејбичов ќе земеш цената е таа. Но од сите би земала бејбилов искрено
Јас сум задоволна од кан бебе, само што сега се поскапени. Иначе имаш мали пакувања по 10тина пелени, па можеш да земеш за проба.
Да ги пофалам Evy Baby,од Веро ги купив на промоција сега кога имаше 35% попуст,911 денари 90пелени,и топ се покажаа,најдобри до сега а имаме пробано,Памперс Премиум,Памперс Актив Бејби,,Дајперс,Виолета,Бејбилов.
Женски земав гаќички за пливање на слипи, али исти се како обичните само што се шарени, јас очекував малку по шушкави да се. Инаку имаат попуст во зегин и се 295 денари
И јас земав ама не ги ни отворив Тука ми ги пофалија дека се ок, на крајот на краиштата колку ќе седат па во вода бебушиве
Која големина од гаќичките за пливање на babylove да земам? 7300 е бебе, носи Pampers active 3ка. Не знам дали М ќе бидат точни.
Земавме Huggies за проба. Многу поубав дизајн од Бејбилов, а баш се ефтини на акција, 80 пелени за 645ден. Ќе видиме како ќе се покажат.