@bybeDkid ипак имало за кинење на гакичките Ќе морам и јас гаќички да земам ова не се додржува колку прета, за секунда на стомак е и тргнува.
Да, каде што останало. Некогаш ги добавувале, сега само дотрошуваат. Ако некој видел 5ка машки нека кажува во кој кипер.
Не. Машките се подолги нагоре со 2 прста и единствен вид на пелени што имаат разлика каде е гелот поставен. Сега имам 5ка женски, повеќе гел има кај газето, малку напред. Машките имаат напред гел повеќе, назад помалку.
Исто Bioderma Cicabio. Мојот рани живи беше, по две мачкања му се смири и повлече. Исто на секаков осип (а од градинка секој трет ден е со некаков), мачкам и одма се повелкува. Откако ја открив друг крем/маст немам свртено. Ова мене ми е холи греилот!
Ме просветливте мајки. Па ова било раат со гакички, кинењето и лепенката позади. Пијте нешто за откритието на годината
За на одмор сакам гаќички да и земам. Какви и шо бројче? Како се со цени? Пелени носи виолета 5ка, има нецели 10 кг, слабичка е ептен.
3ка и 4ка се ужас, ужас! Смрдат, се смкнува пелената надоле од што се собира тоа гелот, и со едно мочање, обично навечер ми мочка само еднаш после цицање, значи апла не е преполнета пелената смкнато е и сабајле се манта пелената. Али смрдеата е прва причина зошто никад веќе Пафис.
Violeta ужас од пелена, Diapers исто, Pampers actice baby ужас исто, Sleepy zelenite заникаде, што се немам пробано со двете деца, Бејбилов и Слипи жолтите ехтра што се, најдобри се покажале.