Па незнам што да кажам.Мојата не дека е дебела ама има меше големо и и се одлепува лепенката и лом се прави.Јас ке земам и ке пробам .Ако се мн големи не земам пак ке почекам.Како и да е брзо растат
Син ми е тенок кај половинчето ама мали му се 3. Земете си 4 ако не сте сигурни помало пакување и ќе видите, ама според мене подобро малку поголеми отколку кнап.
A памперс sleep & play добри се? И дали сте виделе памперс new baby 3ка, незнам дали ги има воопшто. Ги имавме 2ката pampers new baby и добри беа, многу подобри од active baby dry... A diapers ме нервираат зошто се виолетови не му одговараат на мојот дечко
Исто и син ми ако има 7кг,долг е многу,не е дебел воопшто ама во право си жуто,поубаво поголеми него помали,овие ептен кнап ни се,и одма пропуштаат на кака на нозете и на грбчето лом се прави, да ми заврши овој пакет земам 4ка
dolgo vreme gi koristevme becutan no otkako potporasna pocnaa da propustaat, sega kombinira,e pampers ili puffis vo niv e suv cela vecer.
мамички што мислите за пелените дајперс и пуфис? на почетокот коритевме памперс премиум ама ни пропуштаа, па сега кан бебе 5ка ама во последно и тие ни пропуштаат навечер детето е топило а сега незнам кои да ги земам
Сега користам Памперс актив бејби претходно користев Дајперс презадоволна сум и од тие и од Дајперс,ниту еднаш не ми пропуштиле ни кака ни мочка додека Памперс на појака кака ми пропуштиле.Супер се Дајперс
Jas Pufis koristam za preku den, a navecer pampees premium. Dajpersot kruti mi bea, od pufis sum pozadovolna.
пред некое време добив на подарок пелени белло мислам дека така се викаа, луѓе полоши пелени не верувам дека постојат, не да пропуштаат утоп прават. Ние сме си стандард на кан бебе и досега никогаш не ми пропуштиле
Користевме кан бебе ,виолета ,бекутан сите пропуштаат а често ги менуваме.Сега сум во мислење какви да купам,се мислам дајперс гледав ги има во кам маркет 499 ден 50 пелени 4 -ка
Дајперс се супер. Ми кажаа дека во Зегин биле поевтини, провери си Ние сме сеуште на Babylove, само во ситуација ако неможам да отидам до Дм би купила Дајперс.
Ние сега сме на памперс актив бејби ама сега си мислам да ги сменам на дајперс гледам повеќето мамички ги фалат.
Puffis се 700 ден 70 пaрчињa 4кa, знaчи 10 денaри пaрче истo кaкo Diapers a јaс мислaм декa Puffies се мнoгу пoдoбри oд нив.. Ги кoристиме еве 6 месеци, ептен реткo се случилo сaбaјле пo 12 сaaти дa прoпуштиле, мнoгу сум зaдoвoлнa..
Јас најзадоволна сум од памперс син мк заспива кај девет часот што значи памперсот му го ставам пред девет а на сабајле знае да спие и до десет и пол и до сега не се случило ниту еднаш да е прокиснат во овие 11 месеци. А за цената иде некаде 11 денари памперс за 4 ако го купуваш на кутија и обично имаш гратис нешто ииде уште поевтин,4 кутија има 99 памперси и е 1139 денари ние користимме 5 и е исто пари ама има 82 памперси и влажните на памперс се преубави одкако ги користам тие многу ретко ставам маст бидејки бидејки кога ке избришеш не ја сушат кожата на газето како другите влажни