Бејбилов се добри користев првите 2 месеци, потоа се префрливме на Бекутан и цело време сме со нив и јас сум многу задоволна.
Гледам акција на Дајперс во Зегин. Како се тие со квалитет? Немаме многу типови испробано, па да пробаме нешто ново. Најчесто земавме Слипи ама со тоа што е помал калапот треба да земам поголем број и ми доаѓа слично како други пелени.
@Anika55 , ќе те тагнам тука. Видов дека Дајперс имаш земено. Дали првпат или веќе имате користено? Како се со големина спрема други пелени?
Трет пат купувам. Со тоа што претходните два пати друг дезен беа, се надевам само дезенот е сменет Мене ми се супер, не пропуштаат, им немам најдено замерка. Нормална големина се, со памперс приближно. Можда малку потесни, а повисоки Спојлер
Јас користам за девојчево цело време. Не ми пропуштиле, нема миризба, кај машкото ми мирисаа, ама баш пишував тука, не е изгледа од пелените, кај него периодов сите мирисаат. Инаку супер ни се погодија, почнав со памперс ама од нив девојчето се исфрлаше и оттогаш навака сме на дајперс и ретко бејбилов. Бројче отприлика како памперс, слипи мислам се помал калап. Можеш да ги пробаш, ние имавме мака додека користевме 3ка, тој период ретко ги наоѓав, па ми ги праќаа од други градови, а 4кава гледам секаде ги има.
Здраво, сакав да купам Pampers premium care 1, но не најдов никаде. Дали знаете каде можам да најдам или препорачајте што да купам за замена. Бебе се роди 3кг.
И моето се роди 3 kg. Потрошив 1 пакетче Бејбилав 1 и едно мало пакетче Памперс премиум 1. Не земај голема количина, брзо ќе се префрли на двојка.
Дојдов да кажам, од Хагис сум многу задоволна. Мислам дека нема да ги сменам. И големина му е таман, и мирис нема, се полни рамномерно, конечно нема отисоци по нозете од ластици, меки, тенки, па и тројката какви убави дезени се, со Мики Маус. Му одговараат 3ка, иако од другите веќе зимање 4ка.
Moze da mi ja sliknes opakovkata i da mi kazes koja cena se? Nie sleepy 3ka koristime zoso malata ima 6 kg no nekako nozete non stop i se ocrtani od pelenata,plus na 2 pati mi protekoa i toa menjame peleni na 2 saati duri i porano ako slusnam deka napravila belja
Уф не можам, јас ги вадам и одма ги префрлам во корпа, ја фрлив ќесата. Нема утка, Хагис се едни пелени во Кипар, розе и плави ги има, за женско и за машко. 650 се.
Баш ќе одам да видам. Јас во Нерези барав пред некој ден имаше само едно женско 3 и две машки 4. А ги носат постојано? Дека им се водеше како еднократна понуда
Дезенот и една мајка сподели дека кај машките имало напред повеќе гел, кај женските подолу. Не знам искрено ама вака ми се свиѓаат ептен и ми се свиѓа што не се мантаат како Пафис кога ќе се наполни пелената и не смрдат.
Sakav da pisam za Puffies sto gi davaa vo dm so kasickite hipp. Predobri navistina, gi koristime Edna nedela nitu mirisaat nitu pak propustija. Dobiv 4ka peleni I 5ka gakjicki. Za 5ka sme mnogu Mali ama 4kata ni se pogodija super. Vo dm Ohrid davaa puffies sensitive za drugite neznam kakvi se. Za razlika od babylove pelenite se pokruti ama vrsat rabota.