Ние некое време веќе користиме Puffies, што од акцијата во Тинекс, што подарок ни донесле. Тие од Дм не ми се пробани за Puffies ова, треба да ми донесат ама спрема претходно со Слипи се каде каде поголеми во калап и подобри. Искрено со редовната цена ми се скапи, така да, кога ќе ги дотрошиме овие ако не зачекаме некоја акција, пак ќе барам поисплатлива варијанта. Ако зачекам Huggies, може тие ќе ги пробаме или Дајперс ги гледав во Зегин.
@AngelOfArh бев во Кипер во Ѓорче кај Анаконда немаше хагис. Те молам ако видиш некаде во друг маркет женски 4 да ми пишеш
https://24apteka.mk/product/huggies-ultra-comfort-girl/ Аптека 24 ги има хагис ама дали се истата цена со тие од кипер, а гледам дека имаат и бесплатна достава на нив.
Здраво.. сакам да ги пробам пелените на babylove. Ама не знам кои се за новороденче од 3.5кг, 2 недели старо.. Има едни од 2-5кг и едни од 3-6кг. Имате некој совет?
Земи едно пакување од 2-5 па ќе видиш според бебето со што да одиш понатака. Ако се многу големи може да пропуштаат.
Голема разлика е тоа. Џабе и бесплатна достава кога во таа цена и достава и пола пакет плус е ставено.
И јас во Кипер ги земав и се исплатеа за цената. Многу се добри, но изгледа биле некоја limited edition зошто сега воопшто ги нема овде во Карпош 4 на пример.Дали воопшто ќе донесат повторно, не знам…