како сте задоволни од слеепи гаќичките? Користиме Baby love пелени и гаќички и сум мн задоволна, меѓутоа ги гледам слеепи гакичките промоција со гратис од средството за капење што го користиме од Corine de farm. па во дилема сум дали ми се исплаќа да ги земам големото пакување гаќички и да си го добијаме средството. Поздрав мамички
Јас сум задоволна. Помал калап се спрема други на тоа внимавај. Цела ноќ без проблем издржува. Е сега кај мене не станува често ноќе и не пие многу млеко преку ноќта ама во глобала сме немале проблем. Со Baby Love немам искуство.
Котистиме бејби лав пелени презадоволна сум, ама невозможно е веќе да и сменам. Па тоа е хорор. Кажете некои гаќички од кои сте задоволни и не ви пропуштаат.
Кои пелени за во вода се добри и како се користат не ми е баш јасно? Не примаат вода и кога ќе излезе е сува па може ако не е мочкан/какан да продолжи да си седи во неа или како?
Пелените за во вода се само за во вода, за во случај ако се искака. После излегување од вода ја менуваш ставаш обична. Ако ставиш од овие за во вода кога е надвор ако се измочка ќе пропушти.
Утоп мокра е кога ќе ја извадиш и уствари тие се за ако се искака само да ја смениш. И бејби лов гаќите се убави ама нема да ти направат разлика дека ќе ти биде полесно. Сега летно време можеби али да залади малце треба цели тренерки да соблакаш за да облечеш гаќи и непрактични се.
@Tiny Love @Brpbrp фала ви. Колку ќе ни бидат доволни за одмор од 7 дена и кој бренд сте го користеле?
Исто како Tiny само 2 пакувања на бејби лов носев доволни му беа искрено повеќе ми беше ради песокот да не му влага во газето. Секако ќе комбинираш до нормална пелена
За бејбилов не можам да се сетам какви беа, сега во моментов на бебе ставам слипи и мора да кажам одлични се. Воопшто не се полнат со вода, автоматски не држат ладно. Ако се решиш и за нив нема да згрешиш.
3-4 или 4-5. Мислам 3-4 ќе се точни за бебе, мојов со нешто помалку од 9кг 4-5 му ставам. 345денари се двете, со тоа што 3-4 има 20 парчиња, 4-5 17 парчиња. https://zegin.com.mk/mk/sleepy-gakichki-za-plivane-br-3-4-4-14-kg-20-gakichki https://zegin.com.mk/mk/sleepy-gakichki-za-plivane-br-4-5-7-18-kg-17-gakichki
Дали сте виделе од овие пелени да има некаде и каде? Многу се поразлични од новите sleepy и многу подобри.
Дали во Македонија има памперс baby dry и ако има дали ги има на големо односно во пакети, 3 големина и колку кошта еден пакет ?
Мојата има некаде 8 кг и 600-700 гр и овие и беа супер. Цената беше околу 200 и нешто денари ама мислам не повеќе од 250.