@Bella_Stella ако сакаш М имам останато 7-8 пелени за во вода на Бејбилав Не ги потрошивме а жал ми е да ги фрлам
Мора да земеш и да пробаш мене бејби лов ептен ми се свиѓаа само што се скапи, а слипи се поефтини мислам ама да видиш како ќе му делуваат на кожа, кај нас од пелените крв се направи цело газе од 3 пелени.
Нема некоја посебна разлика дури мислам Бејбилав повеќе упиваа вода, слипи баш ич не впива и моделот на бејбилав е потесен. Слипи се пошироки, покомотни, пример моето е 12кг и L од бејбилав нема шанси да му облечам, го стегаат.
Дали може наеднаш да се јави осип од пелени ? Од раѓање е на слипи ама преминавме од 3ка на 4ка и како ситни бубулки и се појавија ја мачкам со веледата не и се воспалени толку ама па не и се тргнати ни скроз. На кои пелени да се префрлам бејби лов не ми се така достапни, не сум од Скопје.
М Може да е од пелените, а може да е ако си дала сокче некое па реакција да има или пак од топло. Кан бебе исто мене ми беа океј, али искрено виолетата се поскапи од памперсот малце се швркнале со цените види ги како се со цени памперс премиум ама мислам дека се иста цена како бејби лов.
Уште сме само на доење, ќе пробам со мало пакување памперс актив и земав фризидерм оти веледата не и помага за црвенилото. Фала ти
За црвенилото пробај павловичева оригинална, пелени Huggies користиме веќе подолго време и одлични се.
И се смири црвенилото со фризидерм остана уште малку како осип ама изгледа и дека тоа ќе се тргне. Фала ти.