Јас сега ги купив беа на промоција во веро и може да кажам солидни се. Скоро исти како на бејбилов гакичките. Само за нијанса пошушкави.
@AngelOfArh пак да те тагнам тука Си била во скоро време во кипер дали ги имаат уште хагис? Да знам дали да трошам пат пак до ѓорче
Нели и има во веро овие пелени во веро тафталиџе ми се чини дека ги видов женските со мини маус се, а машките со мики или друга фирма се тие?
Дали некоја ги има користено пелените од лидл лупилу и како сте задоволни. Јас ги користам пампер актив и ми се ок, ама сакам да ги пробам овие ако се добри. Калапот каков им е, дали се помали/поголеми во однос на памперс актив?
Супер се пелените. Ги користев последните месеци со големиот пред да го одвикнам, сега и за малото кога бевме имав купено. Со памперс актив не можам да споредам, со бејбилов, за нијанса помалечки се.
Извини што ти се убацувам, само и нфо, во петокот барав во кипер ѓорче 2, и во сарај, на двете места имаа само 3ки останати, а во ѓорче воопшто немаше
Дали имаат назад џеп, гледав оние Huggies имаат. Па можеби и нив ќе ги пробам гледам ги фалат, а мислам дека поефтини ми се од памперс актив.
Хагис немаат џеб ама апсолутно никогаш не ми пропуштиле, дури и кога бил најискакан. Ги користам долг период и не би ги менувала. Памперс Актив користев на почеток и не ми се свиѓаше како мирисаа.
Памперс мајка ми ме набалира, до сега пелени немам купено , само еднаш да не грешам душа . Инаку за ваков џеп мислев, вака ги рекламираат кај нас во србија.
Јас моментално ги имам и супер се, додуша на нас освен Кан бебе ниедни не ни направиле проблем. Немаат џеп, а немаат ни Хагис кај нас. Имам моментално и од двете. Значи нема пелена што не сум ја пробала изминативе 8м, досега убедливо најубава пелена ми е Хагис и тука некаде Молфикс. Не сум ги користела долго овие од Лидл, ама мислам дека ќе бидат ок, тек почнав.
Немам ни јас проблем со памперс,ама овие се поефтини и затоа сакам да земам да пробам. Фала ви на искуствата
Јас користам 3ка, околу 6 ипол кила има, ама наскоро ќе треба да сменам изгледа со 4ка. @AngelOfArh кое бројче го користите вие?