3ка, ситен е мојот. Додуша 4ката почнуваат Хагис од 9кг, а мојот е едвај 7ипол. Соленка е. Ти од кај ги зимаш, други се нашите не се вакви.
Од локален маркет. Ми се чини дека ќе му се мали за скоро, ако ја стегнам повеќе му се прават ластичиња. Какви се вашите?
Поинаков е дезенот, исто со Мики и Мини ама поинакви се. Едните се со риги, а другите се со шарени апликации и Мики. Која цена се во маркетот? Јас се мислам ако не најдам во Кипер да продолжам со овие од Веро, многу ми се свиѓаат, едина пелена да не смрди на мочки или на парфем. Ќе комбинирам со овие од Лидл ќе ми носат.
645 ден се тројката, другите не знам. И мене ептен ми се свиѓаат, не би ги менувала сега за сега. Мислам од Валандово си по потекло, ако доаѓаш накај овој крај во Црвена Ружа маркетот ги купувам.
Јас ги купувам 645 ден, 80 пелени, 3ка. За другите бројки искрено немам заприметено која цена се, мислам само дека одат помалку во пакување.
4 се 66 пелени, ама пак се исплати, башка што се стварно супер пелени. Ако ги најде некоја од вас по Скопје, а да не е веро нека сподели
Многу тешко се наоѓаат, јас сум во мал град ама има едно 4-5 кипери и скоро во сите има 4ка ама по 1-2 парчиња. Во скопје сигурно некаде ќе се најдат.
Јас минатиот пат начекав 2 пакети и земав, ама сега веќе го отворив вториот па сум во потрага по залихи пак Памперс не ни бега, ама овие ептен ми се погодија
Хагис?.во кипер ги има? Како изгледаат можеш да и сликнеш? И како идат бројките. Нке сме на виолета ама кога не се на акција претеруваат. Сега земав пуфис ама насабајле многу смрдат.
Кој кипер? Последно во Ѓорче ги земав ама во тој што е поблиску до Сарај Јас за малава користам бр.4 од 8 до 14 кг а има околу 10 кг. Не мирисаат и до сега не ми се случило ни да ми протече. Тенки, меки и со ластиче позади на грбчето
И кај нас, на почетокот не бев задоволна, ни пропуштаа, ама откако сме на 4ка бројче, само тие се асални. И памперсот ни беа ок, ама поради миризбата сменив на бејбилов. Еве читам хагис ги фалат, ги пробавме и нив од љубопитност, стопати се проколнав, каков осип и се направи на малава по само 3 пелени тоа беше страшно, жар црвено, едвај го излечивме и веќе не експериментирам. Ќе се држиме до бејбилов колку и да ги поскапат.
Девојки Ве молам посоветувајте ме, читам тука, но многу одговори се и се насочени кон одредена марка најчесто. Со синко ќе одиме од странство баба да ја видиме во Македонија, а таа сака да ни купи пелени за време на престојот. Не сакам да и' сум терет од финансиски аспект. Предлог за најефтини, но добри пелени? Да и' кажам за да не купува за џабе. Знам тоа е многу индивидуална работа како пелените му одговараат на секое бебе, но сепак мислам дека после неколку одговори општа слика ќе можам да оформам. Фалаа
Se zavisi od bebceto Can bebe,molfix,sleppy zavisi koi ke mu odgovaraat nie site tri do sega gi smenivme i molfixot najdobri se pokazaa...od sleppy-to i se napravi pelenski osip